Molnár-Fazekas Vivien újabb részleteket árult el a férjével való szakításáról
2022-07-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Molnár-Fazekas Vivien újabb részleteket árult el a férjével való szakításról a Reggeliben. A beszélgetésből kiderült, hogy Guszti nagyon súlyos problémákkal küzd.Nemrég derült ki, hogy szakított Molnár Gusztáv és felesége. Vivien elsőként a Blikknek nyilatkozott a történtekről.

"Ő most a gyógyulásra fókuszál. Azt mondtuk, addig, amíg ő nem tesz azért, hogy jól legyen, a kapcsolatunkat nem tudjuk tovább folytatni. Én a végsőkig kitartottam mellette, támogattam, az összes energiámat felhasználtam erre, de be kellett látnom egy idő után, hogy nem akarhatom helyette én a gyógyulást, ez csakis rajta múlik. Nehéz volt megélni, hogy elmegy, és hogy innentől csak magára számíthat" - nyilatkozta a Blikknek nemrégiben Vivien, aki most újabb részleteket árult el a szakításról az RTL Reggeliben.

Vivi a műsorban elmondta, hogy Gusztit nagyon megviselték az elmúlt hónapok eseményei, főleg a kisfiával történt dolgok, ezért újra az alkoholba menekült és segítségre van szüksége az addikciója kezeléséhez.

"Pont ezért állapodtunk meg abban, hogy fontos a szerelmünk, fontos a házasságunk, fontos az életünk, fontos az ő szakmai sikere, fontos a sok kapcsolat az életében, úgyhogy végre belátta, hogy ez nem mehet tovább, és neki igenis szakmai segítségre van szüksége és nagyon örülök neki, hogy eljutottunk odáig, hogy remélem, ezt igénybe is fogjuk tudni venni"- mondta a műsorban Viven, majd hozzátette:

"Még mindig hiszek a mi szerelmünkben, hiszek egy kapocsban, ami minket összeköt. Ez az egész most már rajta múlik, hogy ő ezt hogyan gondolja."


Forrás: Blikk