Judy bevallotta, hogy az ő házassága sem tökéletes
2022-07-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Judy már tizenegy éve alkot egy párt férjével, és ahogy sokaknak, nekik is vannak problémáik, de az mindig próbálják megoldani azokat.

 

Judy szerint férjével való házasságuk egyik titka, hogy időnként külön töltenek néhány napot, amikor saját igényeikre fókuszálnak. Az énekesnő mindennapjai nagyon zsúfoltak, különösen a nyári időszakban, de még így is igyekszik időt szakítani a pihenésre. Legutóbb például férje nélkül, kislányával utazott el egy rövid nyaralásra.

Judy szerint férje inkább a csendes, természetközeli programokat kedveli, és egyedül is szívesen bevállal különböző programokat, például horgászni nagyon szeret.

"Mindig kedvez a csajos buliknak, ha Balázs elmegy horgászni. Csendes típus, ő ezzel töltődik" - mondta a Borsnak az énekesnő, aki viszont inkább nagyobb társaságban tud igazán kikapcsolódni.

A Groovehouse énekesnője szerint nagyon fontos a külön töltött idő, úgy gondolja ez lehet a jó házasság titka.

"Egy kapcsolatban meg kell tudni tartani a szabadságot is. Mi tizennégy éve vagyunk együtt, ennyi idő után pláne belefér, hogy szabadságot adjunk egymásnak, természetesen maximális bizalommal"- vallotta be Judy.

Azt is elárulta, hogy vannak nézeteltérések a kapcsolatukban, de mindig próbálják megoldani azokat. Ezen a nyáron még terveznek egy családi nyaralást is, és ugyan egyelőre nem foglalták le az utazást, de valószínűleg Olaszországban fognak majd eltölteni néhány napot.

"Mi fordítva működünk, és szerencsére Balázs a munkájának köszönhetően tud hozzám alkalmazkodni, ezért természetesen közösen is el tudunk utazni" - mondta Judy, aki a rengeteg fellépés ellenére mindig próbál eleget foglalkozni családjával.

Forrás: Blikk