Mit ne tégy egy randin, ha férfi vagy
2017-03-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi A randizást nem lehet azonnal elsajátítani. Át kell gondolni, milyenek is vagyunk, és mit szeretnénk egy randin. Ha tetszik egy lány, hívd el és viselkedj úgy, ahogy te szeretnéd, hogy viselkedjenek veled.

A lányok nem mindig adnak második esélyt, te meg hoppon maradsz, ha valamit nagyon elrontottál. Igaz, az is könnyen előfordulhat, hogy nem miattad lett rossz a randi, de amit te megtehetsz, azt érdemes is megtenni a jó randi érdekében. Nézzük, mikre figyelj oda, ha akarsz egy második randit is a lánnyal.

Ne késs el! Ez a tanács a lányok listáján is fent van, hiszen, ha valaki késik, akkor a másik fél úgy érezheti, nem is fontos ez az egész, vagy azt a benyomást fogod kelteni, hogy szétszórt és megbízhatatlan vagy. Az illem amúgy úgy diktálja, hogy a fiúknak öt perccel a megbeszélt időpont előtt illik megjelenni, a lányoknak pedig pontosan.

Ne kezeld haverként! A pasik nem mindig tudják, hogyan kell egy lányt nőként kezelni. Nyisd ki az ajtót, húzd ki a széket, kérdezd meg, mit kér és te add le a rendelést. Ilyen apróságokkal már kellemes társaságnak tűnsz. A fizetésnél, ha már te hívtad meg, akkor nem illik neked megemlítened, hogy felezzetek. Egy lánytól illendő gesztus ezt felajánlani és nem baj, ha elfogadod, de mindenképpen jó benyomást teszel, ha te fizetsz. Nem kell puccos helyre menni, elég egy egyszerű kávézó is, hiszen nem mindenki engedheti meg magának az éttermeket.

Ne légy közönséges! A csajok nem szeretik, ha valaki büfögő versenyt akar rendezni, pláne nem egy nyilvános helyen. Azt sem szeretik, ha a társaságukban a pasi nem válogatja meg a szavait. Fogd egy kicsit vissza magad, persze nem kell karót nyelned, az sem vonzó, ha valaki feszeng.

Ne vagánykodj fölöslegesen! A lányok szeretik, ha egy pasi dinamikus és vezető szerepet tölt be. De ezt is lehet túlzásba vinni. Egy kis vadság nem árt, de a tényeken kívül nem kell arcoskodni, úgyis kiderül, hogy mindez nem igaz, vagy lehet, hogy a lánynak ez túl ellenszenves, ha mégis igaz.

Ne légy önimádó! Az önimádó pasiktól a lányok a falra másznak. Nagyképű, túlzottan is meg van elégedve önmagával és azt hiszi, hogy nem kell semmit sem tennie. Az ilyen férfiaktól általában minden lány óvakodik.

Ne legyél balfék! Ha túl szerény vagy túl csöndes vagy, az is riasztó, hiszen azt mutatja, hogy gyengébb vagy a lánynál, így hogyan akarod becserkészni? Nem kell szerénykedni, nem szabad idegesen a kezedet tördelni vagy félve nézni a lányra. Ha eljött veled randizni, nyilván tetszel neki. És ugyan már miért kellene neked idegeskedni? Mitől lennél rosszabb, mint bárki más? Az önbizalom vonzó, úgyhogy szedd össze a bátorságod és légy magabiztos!

Ne nyomulj túlságosan! A túlzott nyomulás elriasztja a lányokat. Minden egyes lépésnél várd meg, hogyan reagál. Ha megfogod a kezét és visszahúzza, akkor ezzel még várj egy kicsit. De ha nem húzza el, kicsit később akár közelebb is kerülhetsz hozzá.

Hasonló bejegyzések