Miről ismerj fel egy bizonytalan férfit?
2022-12-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

 Ki mondta, hogy a férfiak mindig magabiztosak, és mindig pontosan tudják mit kell tenniük? Annak bizonyára nem volt igaza. Sőt! Az erősebbik nem számtalan képviselője szenved önbizalomhiánytól, kisebbségi komplexusoktól, és az irracionális elvárásoktól.     

Miről ismerheted fel, ha a Te párod is bizonytalansággal küzd? Az alábbi viselkedés felfedheti előtted!

Túl könnyen hazudik

Az egyik legbiztosabb jele annak, hogy valaki önértékelési zavarokkal küzd, ha rajta kapod, hogy túl gyakran füllent vagy mesél magáról hihetetlen, és erősen kiszínezett történeteket csak azért, hogy a kedvedben járjon, és hogy érdekesebbnek tűnjön a szemedben. De ezek a valótlanságok és a hamis nagyzolás egyértelművé teszi, hogy komoly személyiség problémák húzódnak a háttérben, és egyáltalán nem érzi olyan jól magát a saját bőrében, mint, ahogyan azt előadja.

Érezni akarja, hogy ő irányít

A bizonytalanságát kompenzálja azzal, ha mindent ő irányíthat, még a párját is. Nem enged el külön programokra, ellenőrzi, hogy kivel és miről levelezel, vagy elszámoltat minden perceddel. Ez mind az ő kisebbségi komplexusaival összefüggő viselkedés. De miért nem akarja a párod, hogy találkozz a barátaiddal? Talán attól fél, hogy a számodra fontos emberek majd rosszat gondolnak róla, és lebeszélnek Téged erről a kapcsolatról. Miért akarja tudni, hogy kivel csetelsz? Mert attól tart, hogy találtál valaki mást, aki jobb nála, és ezzel elveszít Téged.

Az alfahímek

Ki ne ismerné őket? Akik a leghangosabbak a bárban, mindig a társaság középpontjában állnak, és mindig kinyilvánítják a véleményüket. Akik utánad fütyülnek az utcán, vagy szemtelenül megbámulnak, mert ők bármit megtehetnek. Nem mások ők, csak néhány nagyra nőtt gyerek, akik folyton a külvilág visszaigazolására vágynak, arról, hogy elég érdekesek és vonzók. De általában úgy beszélnek a nőkről, mintha használati tárgyak lennének, mert azt gondolják, hogy ettől menőbbek lesznek a baráti körükben, ugyanakkor a legnagyobb puhányokká válnak, amint belép az életükbe a nagybetűs szerelem. Nos ne ítéld el őket a külső burok alapján, mint ahogy egy könyvet sem a borítója miatt olvasol el. Csak támogatásra és megerősítésre van szükségük, a folyamatos szereplésre pedig hamar ráunnak majd, főleg, ha rájönnek, hogy semmi szükség nincs rá.

Mindig támad

Randiztál már olyan férfival, aki minden megjegyzést kritikának és nyílt támadásnak vesz? Aki úgy érzi, hogy mindig minden helyzetben védekeznie kell? Biztosan. De ők azok, akiktől nem kell tartanod. Csak kedvességre és támogatásra van szükségük, mert már túl sok csalódást átéltek, és nem akarnak újra hibát elkövetni.

Ez is érdekelhet! - Hogyan győzd le a bizonytalanságod a párod előtt?

Folyamatos támogatásra van szüksége

Mindannyian megnyugvást keresünk a párkapcsolatunkban. Vannak azok a napok, amikor semmi sem úgy jön össze, ahogy elterveztük, és amikor jól esik a párunk figyelmessége. De a bizonytalan emberek számára minden nap ilyen. Nekik szükségük van a folyamatos pozitív visszacsatolásra, és a megerősítésre, mert így talán egyszer végre elhiszik, hogy ők is ugyanolyan értékesek, mint bárki más.