Milyen szoknyát vegyél a nyári szezonra?
2024-04-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs

A nadrág kényelmes, praktikus és csinos viselet, de néha igazán jólesik feldobni az öltözékünket egy-egy gyönyörű szoknyával.

Ha szeretjük ezt a ruhadarabot, sőt a legszívesebben szoknyát viselünk, akkor idén különösen örülhetünk, 2024-ben ugyanis a szoknyák népszerűbbek lesznek, mint valaha.

Mutatjuk, mely fazonok, színek és anyagok uralják az idei tavaszi és nyári szezont.

Az idei év slágere: a ceruzaszoknya

A tavaszi időszakban szinte mindenkinek a gardróbjából előkerülnek a rövidebb, hosszabb, szűkebb és bővebb szoknyák. Idén lesz egy fazon, amit szinte mindenhol láthatunk majd, ez pedig a ceruzaszoknya, ami már-már klasszikusnak számít és 2024-ben példátlanul népszerű lesz. Ez nagyon jó hír, ugyanis a ceruzaszoknya igazi jolly joker viselet.

Általában midi hosszúságú, tehát munkahelyi viseletnek is tökéletes, ugyanakkor nemcsak visszafogott és elegáns, hanem roppant kényelmes is. Sokoldalú darab, amit szinte bármivel viselhetünk, annak köszönhetően pedig, hogy szépen követi a test vonalát, gyönyörűen kiemeli a derekat. Bármilyen anyagot is választunk, akár szövetet, bőrt vagy farmert, egy biztos: a megjelenésünk ellenállhatatlan lesz!

Áttetsző anyagok

Az áttetsző anyagú szoknyák néhány évvel ezelőtt jelentek meg a kifutókon, illetve a legnépszerűbb trendek között, idén tavasszal és nyáron pedig ismét óriási népszerűségnek örvendenek majd. Ezek a különleges ruhadarabok egyszerre sejtelmesek és merészek, láttatni engedik ugyanis a test vonalait, de nem mutatnak túl sokat. Egy egyszerű felsővel kombinálva is tökéletesek!

Bőr minden mennyiségben

A bőr hosszú ideje jelen van a legnépszerűbb divattrendek között és soha nem ment ki a divatból. Sőt, valószínűleg soha nem is fog! A bőrszoknyák idén ősszel és télen lesznek a legkeresettebbek, ám már a tavaszi és nyári szezonban elkezd felívelni a népszerűségük. A stylistok szerint az idei nyári fesztiválok egyik slágere éppen a bőrszoknya lesz.

A szakemberek úgy vélik, hogy 2024-ben a midi hosszúságú bőrszoknyák fognak hódítani, amelyekből minden nőnek kell, hogy legyen legalább egy a gardróbjában. De válasszunk bármilyen hosszú vagy fazonú bőrszoknyát, az biztos, hogy gyönyörűek leszünk benne, ugyanis elegáns, kacér és divatos viselet. Ráadásul könnyen kombinálható, és még egy egyszerű felsővel is csodálatosan mutat.

Éljenek a rojtok!

A 2024-es évben a rojtos szoknyák népszerűsége ismét feléled. Nem kizárólag, de a legjellemzőbben a hosszú és középhosszú szoknyákon jelennek meg a rojtok, melyek vidám, bohém hangulatot kölcsönöznek a ruhának, valamint a lazaság mellett a természetességet is éltetik. Ha rojtos szoknyába bújunk, akkor igazán modernek leszünk, hiszen ez a trend tulajdonképpen most kezd a csúcsra törni.

Nagy előny, hogy a rojtok akár egy rövidebb fazonú szoknyát is kicsit meghosszabbítanak, így a rojtos szoknyák bármilyen hosszban és fazonban komfortosak és kényelmesek.

Fehér szoknya

Bátran kijelenthetjük: nincs elegánsabb egy fehér szoknyánál! Idén pedig az egyik legdivatosabb ruhadarab is a fehér szoknya lesz. Sokan talán ódzkodnak tőle, ám most még nekik is érdemes lesz kipróbálniuk, milyen sikkes és már-már földöntúli megjelenést tud adni egy fehér szoknya a viselőjének. Idén a minitől a maxi hosszig minden fazonban népszerű lesz a fehér szoknya, aminek nagy előnye, hogy bármilyen színnel tökéletesen kombinálható.