Miller Zoltán és Vágó Bernadett boldog házasságának titka
2024-02-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Vágó Bernadett és Miller Zoltán idén ünneplik hetedik évfordulójukat, és példaértékű szimbiózisban élnek egymással, pedig a színésznő ismerkedésük előtt leszögezte, hogy szakmabelivel nem szeretne ismerkedni.

Kapcsolatuk nyolcadik évében tartanak, hiszen az első csókjuk 2016-ban csattant el, mégis idén ünneplik hetedik évfordulójukat, de talán éppen ez az egyik oka annak, amiért nem érzik azt, hogy a bűvös hetes szám miatt a kapcsolatuk felett ebben az évben fekete fellegek jelennének meg. Együtt játszottak a Madách Színház Nyomorultak című darabjában, itt ismerték meg egymást, azonban ebből egy komolyabb kapcsolat is kialakult, hiszen azóta már házasok, és született egy közös kislányuk, Bella is.

Az első randevújukról mesélve a Mokka műsorában úgy fogalmazott Miller Zoltán, hogy az ő bemutatója pénteken, míg Bernadetté vasárnap volt, így a kettő között találkoztak a József Attila Színház művészbejárójánál este, amikor már mindenki hazament, és ott csattant el az első csókjuk.

– Volt egy listám, hogy mit nem, és szerintem a rossz oldalra írtam be – vallotta be Vágó Bernadett, aki eleinte nem szeretett volna szakmabelivel komoly kapcsolatot kialakítani, most mégis úgy gondolja, zseniális dolog az, hogy kedvesével együtt dolgozhatnak.

A színésznő úgy véli, a szakmában sok szabályt átlépnek a színészek, de mindenképpen kell valamilyen közös nézőpont ahhoz, hogy a színpadon együtt tudjanak működni.

Ki kell alakulnia egy kapcsolatnak mindenképpen a kolléganővel ahhoz, hogy a színpadon működjön az a fajta kémia

– jelentette ki Miller Zoltán.

A házaspár úgy látja, kapcsolatuk titka a tisztelet, a másik meghallgatása, és az, hogy mindig záros határidővel próbálják megoldani a problémákat vagy éppen megbeszélni a konfliktusokat. Vágó Bernadett szerint pedig az is hatalmas kincs, hogy tudnak egymástól bocsánatot kérni.

– A mi kapcsolatunk egy szerencsés csillagzat alatt született, én azt gondolom, mert nagyon nagy szerencse, hogy mi akarunk együtt lenni, nagyon nagy szerencse, hogy meg akarjuk oldani az esetleges konfliktusainkat, ha van. Nagyon nagy szerencse, hogy mindketten akarjuk, nagyon nagy szerencse, hogy egy irányba nézünk, szóval ezek olyan dolgok, amik ha összeérnek, az csak jó lehet – fogalmazott a színésznő.