Miért ne légy szerelmes egy éretlen férfiba?
2024-07-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Életed során többször találkoztál már olyan férfiakkal, akik csak a nevük alapján voltak férfiak, a viselkedésük viszont nem ezt tükrözte? Neked is eleged van már a felnőtt bőrbe bújt gyerekes férfiakból? Ha egy igazi férfit keresel, olvasd el alábbi tanácsainkat, hogy miért ne légy szerelmes egy éretlen férfiba.Úgy gondolod, hogy egy nőnek minden kívánságát ki kell elégítenie egy férfinek? Ha a férfi az éjnek közepén hamburgert szeretne enni, akkor képes vagy az éjszaka közepén hamburgert készíteni neki? Vigyázz, mert ez csak a kezdet! Hamarosan a személyes asszisztensévé fogsz válni. Te leszel a sofőrje, a szakácsa, a szüleje, aki éjjel-nappal gondját viseli. Egy éretlen férfinek sok olyan jellemzője van, ami egyébként egy gyerek viselkedését is jellemezné. Lássuk, melyek ezek:

1. Egoista az ágyban

2. Nem szeretne előrelépést a karrierjében

3. Elvárja, hogy mindenben megmond neki, hogy mit tegyen, és mit gondoljon

4. Semmiért sem vállal felelősséget

5. Az életében csak egyetlen nőszemély létezik: az anyja

Az olyan férfi, aki elutasítja az éretté, felnőtté válást, még mindig a gyermekkor érzelmi csapdájában van fogva tartva, amikor még minden döntést az apa és az anya hozott meg helyette, és mindenért ők vállalták a felelősséget, a férfi élete pedig teljes nyugalomban telt.

Az éretlen férfiak már jó messziről megérzik az erős, független nőket, akik viszont nem szeretnék éretté formálni más nők gyerekeit. Ugyanakkor az olyan nőket is megérzik, akik pont egy ilyen kapcsolatra vágynak. Így légy óvatos, mert könnyen a csapdájukba kerülhetsz.

De mégis, miért ne légy szerelmes egy éretlen férfiba? Azért, mert nem vagy az anyja. Mert egy olyan férfi, aki még mindig gyerekesen gondolkodik, olyan, mint egy kisgyerek, aki visszautasítja a felnőtté válást. Azt viszont, hogy felnőttet nevelj egy férfiból nem a te feladatod. Ha olyanná válsz, mint az anyja, nem teszel mást, minthogy biztasd őt ebben a viselkedésében, ez pedig tovább ronthatja a helyzetet. Az anyjához hasonlóan, azon kapod magad, hogy te is ugyanúgy siránkozol, és ugyanúgy próbálod győzködni, hogy megváltozzon és felnőjön, akárcsak az anyja, azonban semmi sikerrel nem fogsz járni. Ha az anyjának nem sikerült belőle érett férfit nevelni több, mint húsz év alatt, biztos lehetsz abban, hogy neked sem fog sikerülni.

Őszintén, a te hibád az, ha biztatod az ilyen gyerekes férfiakat és belemész velük egy párkapcsolatba. Ha pedig már benne vagy egy ilyen párkapcsolatban, mondd el a férfinek azt, hogy elhagyod őt, ha tovább folytatja a gyerekes viselkedését. És ha tényleg folytatja, akkor ezt tedd is meg! Ne hazudtold meg magad azzal, hogy azt gondolod, idővel majd meg fog változni, hogy majd sikerülni fog neked felnevelni és megnevelni őt. Ez úgysem fog működni!

Ez is érdekelhet! - Innen tudhatod, hogy nem jössz be neki!