Mick Jaggernek ismét új szeretője van
2017-11-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Tavaly született meg Mick Jagger (74) nyolcadik gyermeke, a zenész mégsem képes leállni a csajozással. Úgy tűnik, a 74 éves sztár legkisebb gyermekének édesanyja, Melanie Hamrick (31) mellett sem tud megállapodni.Mick a gyönyörű balett-táncost ugyanis elég gyorsan lecserélte egy még fiatalabb barna szépségre. Az elmúlt hetekben feltűnően sokszor látták együtt Noor Alfallah (22) producerrel, akinél még Jagger unokái is idősebbek.Legutóbb Párizsban kapták lencsevégre őket együtt, ahol a Rol­ling Stones­ koncertet adott. A buli előtti napokban Noor gyakran megfordult a férfi szállodája és egy privát lakás között, ahol korábban Jagger divattervező szerelmével, L’Wren Scott-tal (†49) is többször járt, aki 2014-ben öngyilkos lett.A Daily Mail ráadásul úgy értesült, hogy a rocklegenda kapcsolata Noorral igazából már régóta tart, csak eddig sikerült eltitkolniuk azt a nyilvánosság elől. Eszerint már akkor együtt voltak, amikor Hamrick még várandós volt a veterán frontember kislányával. Mick barátai először 2015 augusztusában látták a producert Jagger szülinapi partiján. – Akkor nem volt kérdés, hogy Mick és Noor csak barátok voltak. De a barátságukból románc lett. Aztán Melanie terhes lett, ezért Mick megpróbálta eltitkolni kapcsolatát Noorral azért, hogy ne hozza Melanie-t nyilvánosan kényelmetlen helyzetbe – mondta egy bennfentes. A lap egyik forrása szerint a balerina most borzasztóan féltékeny, amiért veszélyben forog „egyes számú barátnő” pozíciója.A hírek ellenére Jag­ger sajtósa kijelentette, hogy a zenész még mindig együtt van Hamrickkel, akinek korábban egy 5 millió dolláros házat is vásárolt New York-ban. – Közel maradtak egymáshoz. Mick, Melanie és a kis Deveraux gyakran találkoznak – szögezte le a sztár sajtósa. Ez azonban látha­tóan nem jelenti azt, hogy a sztár elköteleződött volna.

Bár a The Rolling Stones tagjai tisztában vannak Jagger csajozási szokásaival, állítólag a Noorral való kapcsolata még a banda tagjait is váratlanul érte.

– Micknek még mindig megvan a legendás sármja, de így is meglepte a banda tagjait azzal, hogy egy olyan fiatal és gyönyörű nő, mint Noor, meglátogatta. Látszik, hogy jól szórakoznak egymással, így mindenki elfogadta a helyzetet. Mick egyáltalán nem adja jelét annak, hogy lelassított volna – mondta egy informátor.Forrás: Blikk