Mi történt? Curtis a párja nélkül utazott el
2024-01-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Sokakat meglephet a hír, de Curtis nem vitte magával a párját a dominikai kiruccanására. Barnai Judit elárulta, miért nem utazott vele.

Curtisnek igencsak sűrűre sikeredett a 2023-as éve, hiszen a Nyerő Párosban, a The Voice-ban és a Sztárboxban is szerepelt. Mindemellett a zenekaros fellépéseire készült, különösképp az utolsóra, amit a BOK Csarnokba szerveztek. Az év végén boldogan jelentette be, hogy telt ház előtt tudtak hatalmas bulit csapni. A rapper a karácsonyt a szeretteivel és a kisfiával töltötte, ma pedig már arról posztolt, hogy elhagyta az országot. Stílusosan lila pulcsiban jelentkezett be a közösségi oldalán a repülőről, azt is elárulva, hogy ismét Dominika felé vette az irányt.

Bár sokan úgy gondolták, vele tartott a szerelme, Barnai Judit is, mint kiderült, ez nem így történt. Most két hétig külön lesz a sztárpár, amelynek okát a sportoló árulta el a kommentszekcióban.

„Megérdemled pucs nagyon. Jó, fogsz hiányozni” – írta a hozzászólások közt Judit, mire azt kérdezték tőle, ő miért nem tartott a párjával.

Nekem áprilisig bajnokságom van, meg hát, az is más, ha barátokkal mész nyaralni, kell az is az embernek

– felelte Judit.