Melissa McCarthy és férje már 16 éve házasok
2021-10-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Melissa McCarthy, a vígjátékok királynője és szintén színész férje, Ben Falcone október 7-én ünnepelték 16. házassági évfordulójukat. A pár 1995-ben ismerkedett meg egymással és Melissa szerint az első pillanattól fogva barátok voltak, amit Ellen DeGeneres műsorában is elárult. Kapcsolatukon nem fog az idő, sokan kérdezgetik, mi a titkuk.

Kapcsolatuk egyik legnagyobb mozgatórugója az elejétől kezdve a humor, és az eltelt másfél évtized óta is egy húron pendülnek. Ráadásul egy nagyon kedves és zseniális szokást is bevezettek: Ben ugyanis minden filmben feltűnik, amelynek felesége a főszereplője, persze csak egy kisebb cameo erejéig - írja a Joy.

Falcone-t így olyan szerepekben szúrhatták ki a szemfüles rajongók, mint A partiállat Über-sofőrje vagy A koszorúslányok légifelügyelője. Ez a hagyománynak is nevezhető különleges vendégszereplés Seth Gordon rendező ötlete volt, aki megkérte Falcone-t – miután az Atlantába utazott Melissa McCarthyhoz közös gyerekeikkel a forgatásra – hogy csak egy snitt erejéig csatlakozzon a stábhoz. Bár előtte is voltak közös projektjeik, ez indította el a házasságuk örök receptjeként emlegetett szokást.

Forrás: Blikk