Megvan az első fotó II. Erzsébet királynő kilencedik dédunokájáról
2021-02-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Mint arról korábban beszámoltunk, megszületett Eugénia hercegnő, azaz a brit uralkodó 31 esztendős unokájának kisfia. Az újszülött, aki a 11. helyre került a brit trónutódlási sorban, II. Erzsébet királynő kilencedik dédunokája.A Buckingham-palota bejelentése szerint a kisfiú február 9-én, délelőtt jött a világra a londoni Portland kórházban, ugyanott, ahol 1990-ben az édesanyja.

A királyi család londoni hivatalának közleménye szerint a királynő – aki áprilisban ünnepli a 95. születésnapját – és férje, az idén 100 esztendős Fülöp edinburghi herceg elragadtatással fogadták a legújabb dédunoka érkezését, akit August Philip Hawke Brooksbank-nak kereszteltek el.

A napokban pedig a királyi család hivatalos Instagram oldalára feltöltötték az első fotót az újszülött kisfiúról, aki a képen édesapja, Jack Brooksbank ölelő karjaiban alszik.

"A házaspárt nagyon meghatották azok a jó kívánságok, amelyeket gyermekük születése után kaptak, és örömmel mutatják meg első, családként készült fényképüket, mely a szülésznő házi látogatása során készült" - olvasható a posztban.

Forrás: Blikk

Hasonló bejegyzések