Megvan a véleménye a férfiakról Keresztes Ildikónak!
2021-05-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Kifejezetten örült a tavalyi karanténnak Keresztes Ildikó (56), az énekesnő ugyanis hosszú évek óta nem tehette meg, hogy hónapokat pihenjen.

Arra azonban nem számított, hogy ilyen hosszúra nyúlik a korlátozások okozta kényszerpihenő, amit egy ideje már elég nehezen visel. Ildikó persze most sem lógatja a lábát, nemrég lakásfelújításba kezdett, ám maga sem gondolta volna, hogy fél évvel később sem tud otthonában lakni.

– November közepe óta folynak a munkák, és már nem is merem megtippelni, hogy meddig tart, de nem hetekben gondolkozom – kezdte nevetve a Vasárnapi Blikknek Keresztes Ildikó.

– Több helyen lakom azóta, vándorlom a családom és a barátaim között, de jelenleg anyukámnál vagyok. Igazság szerint örülök is, hogy ez így alakult, mert anyu a beteg nagynénémmel él együtt, és így többet tudok nekik segíteni, intézem a bevásárlást, az orvost, és egyszerűen sok időt tudunk együtt tölteni. Bár érdekes, mert pont azon gondolkodtam, hogy a nagy buzgóságommal lehet, hogy nem is teszek jót nekik, hiszen minden feladatot magamra vállalok. Másrészről pedig kevesebb türelmem van már sokszor, de ez valahol természetes, hiszen ahogy mondani szokták, egy ideig mi vagyunk a gyerekek, utána pedig a szüleink válnak azzá.

Az énekesnő szerencsésnek vallja magát, hiszen bármikor számíthat szeretteire, barátaira, ám az évek alatt megtanulta, hogy igazán csak magában bízhat, s mindent egymaga kell megoldjon.

– Egyszerre vagyok kemény és érzékeny is, de nem tudom, hogy az utóbbit mennyire látják mások, olyanok, akik nem ismernek. Érdekes, mert az utóbbi időben megkaptam férfiaktól, hogy anno odavoltak értem, de féltek tőlem, és megközelíthetetlennek gondoltak, ezért meg sem próbáltak udvarolni. Sokan tényleg csak azt az oldalamat látják, azt a nőt, aki mindig kemény, aki megold mindent, a törékeny énemet pedig már nem – mondta Ildikó, aki maga sosem kezdeményezett.

– Én soha egyetlen lépést nem tettem egy férfiért, nem szedtem fel pasit, nem kezdeményeztem randit sem. Szerintem a vadászat a férfiak feladata. Sosem voltam kapcsolatfüggő, ezért nem szaladtam senki után, és idővel megszerettem magam annyira, hogy nem is akartam mindenáron kapcsolatot csak azért, hogy ne legyek egyedül. Már nem kötök olyanért kompromisszumot, aki traumát vagy fájdalmat okoz. Persze nem vagyok tökéletes, néha még én is sérülök, de próbálom jobban csinálni – tette hozzá az énekesnő.

Gőzerővel dolgozik

Keresztes Ildikó a lakásmizéria ellenére sem szünetelteti a munkát, már készül a visszatérésre.

– Nagyon várom a koncerteket, a fellépéseket. Az Operettszínházban leszek a Nine című darabban, ráadásul nemrég megjelent az Együtt jó című dalomhoz egy klip is, amelyre nagyon pozitív visszajelzések érkeztek, szerették a rajongók – mondta Keresztes Ildikó.

Forrás: Blikk.hu