Megszületett Young G és kedvese kislánya
2021-05-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A Való Világ egyik korábbi szériájából megismert Béci tegnap hajnalban vitte be a kórházba a szerelmét, kislányuk pedig, Norina nőgyógyászati problémája miatt császárral hozta világra a gyermeket.

Béci Instagnram sztoriban beszélt a gyermek érkezéséről, ahol többek között elmondta, hogy a pici mivel a 36. héten született koraszülöttnek számít, így a protokoll szerint inkubátorba kellet kerüljön.

„Teljesen kimerít ez a várakozás (...) Norinát a tumora miatt többen fogják műteni. Több szakorvos lesz ott, hála az égnek! Nem bírom, kihullik a hajam. Már a 36. hétben vagyunk, minden rendben van vele, de a protokoll szerint, ha 36. hétre születik, akkor koraszülött” - mondta el a sztorijában feltöltött videón Young G, aki a kicsi nevét is elárulta: kis jövevény a Rácz Rebeka Nina nevet kapta.

Béci az Instagramon végig dokumentálta az eseményeket, ahol korábban még arról adott számot, hogy Norina és a baba is jól vannak, ám nemrégiben újabb posztot töltött fel, melyben elmondta, a kislányának sajnos tüdőgyulladása van.

"A 11 órási beszélgetés a doktorral sajnos nem volt olyan, mint amire számítottam. Rebekának tüdőgyulladása van és kezelni kell. Lélegeztető rásegítőn van, mert nagyon szaporán veszi a levegőt. De minden rendben lesz. Tudom, tudjuk” – írta a posztban a rapper.

Forrás: Blikk