Megszületett Radics Gigi kislánya
2020-10-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Csütörtök reggel érkezett a hír, hogy Radics Gigi életet adott első gyermekének. A császármetszéssel világra jött apróságot most fotón is megpillanthatják a rajongók, akik a kismama kép mellé írt beszámolójában azt is elolvashatják, hogy mennyi mindenért ad hálát jelen pillanatban, többek között például szerelméért, Mikus Áronért, akivel közösen élhetik át ezt a csodát.

"Megérkezett hozzánk a gyönyörűséges angyalkánk. Köszönöm, Istenem, amiért átélhetjük ezt a mérhetetlen boldogságot.... Nincs ennél szebb és jobb dolog az életben. Köszönöm Dubecz Dániel doktornak,aki elképesztő profizmusával segített a kislányom születésében, köszönöm az összes szülésznőnek, az ápolónőknek és mindenkinek, aki ott volt akkor este, amikor megpillanthattuk életünk értelmét. Köszönjük Dr. Rose Magánkórház a királyi bánásmódot.... és persze köszönöm szerelmem, hiszen veled kerek a történetünk. Szeretlek.!!!" - Írja Instagram oldalán Gigi.

A fiatalok még márciusban tudatták a nagyvilággal, hogy egy párt alkotnak, májusban pedig bombaként robbant a hír, miszerint az énekesnő gyermeket vár. A szerelmesek teljesen egy húron pendülnek, kislányuk születése előtt pedig újabb szintre emelték kapcsolatukat.

„Szobrászként természetesen szerettem volna egyedi gyűrűvel meglepni Gigit, így Cselőtei Boglárka ötvösművésszel – aki a kivitelezése és használhatósági tervezésben segített – jó ideje készült már a saját tervezésű darab, amellyel nemrég meg is kértem a kezét” – mesélte a Borsnak Áron, aki azt is elárulta, a pandémiás helyzetre való tekintettel az otthonukban kérte meg Gigi kezét.

– Otthon voltunk, meghitt volt az egész, de én rettenetesen izgultam, mert fogalmam sem volt, hogy kell ezt csinálni. Nem volt tapasztalatom a lánykérésben, most először, és remélem, utoljára je­gyeztem el valakit. De szerencsére minden jól sült el… – nevetett fel a fiatal szobrász, aki szívét-lelkét beleadta a gyűrűbe, mégis volt benne némi félsz, vajon elnyeri-e Gigi tetszését.

Az aggódás azonban teljesen felesleges volt, Gigi boldogan mondott igent szerelme kérdésére, a gyűrű pedig egyenesen elkápráztatta.

Forrás: Blikk