Megszületett L.L. Juniorék kislánya
2020-09-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga szeptemberre várták kislányuk születését, aki nem sokkal ezelőtt 3560 grammal látta meg a napvilágot.

 
A kislány születése szinte napra pontosan egybe esik az énekes tragikus körülmények között elhunyt kisfia, Dávidka születésnapjával. A gyászoló édesapa azonban elmondta: lelkében ismét öröm van, hiszen – ahogyan ő fogalmaz – Isten gyermekáldással ajándékozta meg őt és szerelmét.

Az énekes és felesége még március végén tudták meg a születendő baba nemét, így akkor már azt is lehetett tudni, hogy a kicsit, aki nemrégiben látta meg a napvilágot, a Lili nevet kapja.

Junior egy 24 órán tartó Insta történetben osztotta meg a boldog pillanatokat, a szülés előtt utolsó néhány percről, illetve az örömhírt is tudatta: kislánya 3560 grammal látta meg a napvilágot. 

Junior közzétett egy fotót is, amelyen a kislányát tartja a karjaiban:

„Sziasztok! Lesi Lili vagyok, ma reggel 9:00 órakor születtem 3560 grammal. Nagyon vártam, hogy megérkezzek a családomhoz végre. Apa és anya nagyon boldogok és hálát adtak értem a Nazareti Jézus Krisztusnak. Alig várom hogy megismerjem a bátyámat, Lacikát. Kicsit fázom mèg, ezért is vagyok így betakarva, de ha minden jól megy, vasárnap már haza is engednek minket” – írta a posztban a zenész.

Forrás: Blikk