Újra egymásra talált Weisz Fanni és Hajmásy Péter?
2020-09-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Több mint két hónapja már, hogy a siket modell, Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter házassága véget ért. Sokáig úgy tűnt, kibékíthetetlen ellentét feszül közöttük, most azonban úgy néz ki, ismét egymásra találtak a szerelmesek.

 

A pár júliusban jelentette be, hogy külön utakon folytatják tovább. „Sokan kerestek, írtok, miért nem láttok mostanában közös posztokat rólunk. Igen, jól sejtitek, valami megváltozott. Nem szeretnék jobban belefolyni, szeretném megőrizni a szép emlékeket! Köszönöm Petinek az együtt töltött szép éveket, a sok élményt. Tisztelettel a közös múltunkra szeretnénk intelligensen búcsút mondani egymásnak és megőrizni szívünkben a szép pillanatokat, és tovább lépni. Nincs harmadik fél, egyszerűen valamiért eddig tartott! Azt hiszem, nem mi vagyunk az egyetlenek, akiknek nem sikerül” – írta korábban Fanni az Instagram-oldalán.

Rengetegen találgattak, hogy mi okozhatta a pár szakítását, hiszen nemrégiben még a gyerekvállalás volt a téma. Volt aki szerint Fanni szerette volna helyrehozni megromlott kapcsolatát a szüleivel, amit Peti nem nézett jó szemmel, más szerint pedig mégis egy harmadik fél állhatott a háttérben.

Találgatások ide, találgatások oda, Fannit és Petit a HOT! magazin egyik olvasója a minap egymás mellett sétálgatva, kiskutyájuk, Szőlő társaságában szúrta ki egy budapesti plázában. Az informátor szerint sportos öltözetet viseltek, bizonyára kerülni szerették volna a feltűnést, a hangulat közöttük azonban teljesen meghitt volt, egyáltalán nem úgy viselkedtek, mint akik válni készülnek.

A lap olvasója szerint Peti folyamatosan beszélt feleségéhez, aki néha egy-egy félmosolyt is elejtett, így sétáltak végig a plázában. A magazin természetesen felkereste a férjet az ügyben, aki kedvesen mindössze annyit válaszolt, hogy sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja az értesüléseket.

Forrás: Blikk