Megkérték Szabó Zsófi kezét
2022-02-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Szabó Zsófi és Shane Tusup Monte-Carlóban nyaralnak, és úgy tűnik, nem véletlen hogy a sztáredző egy ilyen luxusnyaralásra vitte el szerelmét.

 

Shane ugyanis feltette a nagy kérdést Zsófinak, a pár pedig már gyűrűs fotókat is közzétett az Instagramon.

"2022.02.22 22:22-kor azt mondta, szeretné ha együtt élnénk le életünk. Megkérdezte szeretném e… Szeretném" - írta a fotóhoz Zsófi.

Zsófi fotóit ide kattintva tekintheted meg.

"2022.02.22 22:22-kor a világ legszerencsésebb férfijává tett. Életem szerelme igent mondott." - fűzte hozzá a bejegyzéséhez Shane.

Shane Tusup is megosztott fotókat a megható pillanatokról, az ő posztját itt lehet megtekinteni.

A pár egy nem mindennapi hétvégét töltött a gyönyörű helyen, még helikopterre is felszálltak és onnan nézték a lenyűgöző várost, ami abban a pillanatban csak kettőjüké volt, mint egy filmben.


Több szerelmes fotót is megosztottak, látni lehetett róluk, hogy milyen boldogok és csak úgy vágynak egymás érintésére. Sokan úgy gondolták, hogy a mesés környezet épp ideális választás egy leánykéréshez, hisz minden adott. Romantikus helyszín mesés kilátással és az a nagy összhang, ami kettőjük között van. A keddi napon, ami már önmagában is elég különleges, ugyanis a a 2-es számrendszer többszer is szerepel (2022.02.22.) benne, egy emlékezetes kérdéssel fordult az edző a műsorvezetőnőhöz.

Forrás: Blikk