Meghan és Harry megemlékeznek majd Dianaról az esküvőjükön
2018-05-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat A 600 meghívott vendégen felül sajnos lesz egy személy Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén, aki mindenkinek rettentően fog hiányozni: Diana hercegné.Mint az tudjuk, Diana 1997-ben életét vesztette, amikor Harry herceg mindössze 12 éves volt. És bár már nincs köztünk, a Kensington Palota bejelentette, hogyan fog a Spencer család részt venni a májusi királyi esküvőn.

A nyilatkozatból kiderült, hogy Harry herceg nagyon szeretné bevonni Diana családját is a szertartásba, mindhárom testvére a walesi hercegnőnek jelen lesz az esküvőn, és Lady Jane Fellowes, Diana nővére fel is fog majd olvasni a templomban unokaöccse esküvőjén.Az, hogy Dianát az esküvőbe bevonják már az eljegyzéskor nyilvánvaló volt. Meghan Markle karikagyűrűjén két olyan gyémánt lesz, ami Harry édesanyjáé volt. „Nem ismerhettem meg az édesanyját, ezért olyan fontos számomra, hogy részt vegyen ebben velünk”, mondta Markle a BBC-nek adott interjúban az eljegyzésüket követően. Harry hozzátette, hogy Diana „ugrált volna a boldogságtól” eljegyzésük hallatán, és „legjobb barátnők lennének Meghannel”.Vilmos és Katalin is megemlékeztek Dianáról több ízben is 2011-es esküvőjük alatt, az egyik ilyen főhajtás a Diana temetésén utoljára felcsendülő templomi ének felelevenítése volt.

A Kensington Palota azt ígérte, hogy ebben a hónapban még több részletet közölni fognak a május 19-i esküvővel kapcsolatban. Már alig várjuk!

Forrás: Glamouronline