Meghan drámája újra összehozhatja a királyi családot
2020-11-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Valósággal tapintható a szomorúság a királyi családban. Meghan vesztesége és ezer szóból álló beszámolója mindannyiunk lelkéig hatolt – nyilatkozta egy a királynőhöz közel álló forrás a Sun című lapnak.

 

A hercegné a New York Timesnak írt cikkében lebbentette fel a fátylat a fájdalmas családi titokról.

„Miután kicseréltem Archie pelenkáját, szúró fájdalmat éreztem. (...) Tudtam, hogy miközben az első gyermekemet ölelem magamhoz, éppen elveszítem a másodikat” – írta Meghan, aki azt is elárulta, a történtek után a kórházban Harryvel egymás vállára borulva siratták veszteségüket. 

A drámai események, a családi tragédia meghatotta a királyi rokonokat is. A megtört szívű szülőket egymás után keresték meg azok a családtagok, akiknek a viszonya az elmúlt időszakban meglehetősen elmérgesedett Harryvel és Meghannel.

Károly herceg például a hírek szerint rendkívül rossz néven vette, amikor kiderült, fia nem utazik Angliába az ünnepek alatt, így a trónörökös nem láthatja az unokáját sem, ám a drámai események után jó apaként azonnal felvette a kapcsolatot a fiával. Így tett Harry bátyja, Vilmos is, pedig a két testvér között az elmúlt időszakban annyira megromlott az egykor roppant szoros viszony, hogy már szóba sem álltak egymással.Több jótékonysági szervezet is üdvözölte Meghan Markle New York Timesnak írt cikkét, amelyben nemcsak a saját fájdalmáról írt, de sorstársaihoz is szólt. A szervezetek vezetői szerint a hercegné nyíltsága sokat tehet azért, hogy a problémára irányítsa a figyelmet, hiszen, mint mondják, a vetélésen átesett nők sok esetben stigmaként élik meg a drámát, és nem mernek segítséget kérni.

Forrás: Blikk