Megalázták Dylan Sprouse-t
2023-12-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Döbbenetes dolog derült ki Palvin Barbara férjéről, Dylan Sprouse-ról, aki még mai napig is cipeli azokat a gyermekkori sérelmeket, amiket kapott.

A világhírű magyar modell szerelme a fiatal generáció egyik legjelentősebb színészévé is avanzsálhat hamarosan, hiszen sorra kapja a jobbnál jobb filmszerepeket, és emellett még jóképű is. Dylan Sprouse azonban, mint kiderült, nem mindig volt ilyen mosolygós és boldog, mint Palvin Barbara mellett.

A színész édesanyját az egyik leghíresebb produkciójában, a Disney csatorna Zack és Cody élete című sorozatában Kim Rhodes alakította, aki most egy podcast során rántotta le a leplet arról, milyen szörnyen bántak a producerek a fiatal fiúval a műsor többi szereplője és stábja előtt.

Az 54 éves színésznő elmesélte, egy napon az egyik producer ordibálni kezdett Dylan Sprouse-szal, aki akkor még csak ifjú tinédzser volt, hogy semmi gyorséttermi ételt nem ehet, és igyekezzen lefogyni, hogy hasonlóan nézzen ki, mint ikertestvére, Cole. Ez a megszólalás hatalmas törést okozott a fiú számára, aki ezek után szégyellte is magát a testvére mellett.

Dylannek és Cole-nak különböző testalkatuk volt, és Dylan testét mindenki előtt szégyenítették

- jegyezte meg Rhodes, aki akkoriban megvédte színésztársát. "Azt mondtam, nincs jogod ezt mondani egy gyereknek. Nincs jogod gyerekeknek írni, ha ilyen a hozzáállásod. Soha többé ne beszélj így! Soha!"

Kim arra is visszaemlékezett a podcast során, hogy a most 31 éves Dylan Sprouse is viszonozta a támogatását, és kiállt mellette, amikor a fiút arra akarták utasítani, hogy süssön el egy kövér viccet, mikor a színésznő a való életben is várandós volt.