Második kislánya születéséről mesélt Csemer Boglárka
2020-07-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Őszinte sorokkal jelentkezett az anyaságról a közösségi oldalán Csemer Boglárka, azaz Boggie: élete igen örömteli időszakát éli az énekesnő, akinek második kislánya hat héttel ezelőtt jött a világra.


Május végén megszületett Csemer Boglárka, azaz Boggie második gyermeke, akit az énekesnő nagyon izgatottan várt. A csöppség az Imola nevet kapta, s bár az énekesnő még nem mutatta meg követőinek a kislány arcát, annyit tudni lehet, hogy a pici igazi hajas baba volt, amikor a világra jött. Noha az énekesnő nem sokat mesélt rajongóinak arról, milyen kétgyermekes anyukának lenni, az Instagram-oldalán most elárulta, milyen érzések kavarognak benne.

"Eltelt 6 hét, de nekem olyan mintha már hónapok óta itt lenne velünk Imola. Peregnek a napok rendesen. Élvezem, kiélvezem, néha elfáradok, néha pörgök. Azok a legjobb napok, amikor tudok főzni is, olvasni is, takarítani is, játszani is. Akkor nagyon elégedett vagyok. De van amikor egész nap csak szoptatok, altatok. De hát erről szól a gyermekágyi időszak. Minden nap más és minden napnak örülni kell, mert ezek a napok sohasem jönnek vissza. A minap azon tűnődtem, hogy vajon 10 év múlva úgy fogunk-e tekinteni erre az időszakra, hogy ez volt életünk egyik legboldogabbja? Lenke is olyan jófej, annyira jó korban van most, olyan édes és vicces. Állati jó humora van. Sok örömet adnak mindketten. Biztosan fontos periódusnak fogjuk tartani 10 év múlva is. Első komolyabb kiruccanásunk pedig a Balatonhoz vezetett" - írta a büszke édesanya.

Forrás: Blikk