Marsi Anikó bocsánatot kért Palik Lászlótól
2023-09-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Marsi Anikó és a párja egy évvel ezelőtt mondták ki egymásnak a boldogító igent Balatonfűzfőn. A népszerű műsorvezető azonban nem csak a jelenlegi házasságáról, de a volt férjéről, Palik Lászlóról is beszélt.

A tévés számára nem volt fontos a papír, hiszen anélkül is érezte, hogy Gábor mellett szeretne lenni, de nagyon jól esett neki, amikor megkérte a kezét.

„Gyermekkori barátnőm évek óta együtt volt a párjával, egy olasz férfival, aztán egyszer csak összeházasodtak. Megkérdeztem Mariannt, hogy miért? Azt mondta mert jólesett neki, hogy a párja feleségül akarja venni. Ez történt velem is. Gábor nagyon akarta a házasságot. Teljesen levett a lábamról azzal, hogy én vagyok az első az életében, akit tényleg nőül akar venni, ő még nem volt házas” – mondta Marsi Anikó a Meglepetés magazinnak.

 

A tévés elárulta, hogy a Palik Lászlóval való válását követően alapos önvizsgálatot végzett.

„A válásom után alaposan belenéztem a tükörbe, illetve magamba, és megvizsgáltam, mit csináltam rosszul, min kell változtatnom, ahhoz hogy boldog legyek. Én is és a párom is. A spontenaitásra szavaztam, és arra, hogy kimondom, amit érzek. Később jött csak a felismerés, hogy a volt férjem elé is odaálljak, és őszintén bocsánatot kérjek tőle mindazért, amit abban a házasságban én rontottam el. Nem az volt a cél, hogy megbocsásson, hanem az, hogy az én lelkiismeretem könnyebb legyen. De Laci nagyon okos, intelligens ember, úgyhogy „két legyet ütöttem egy csapásra”, nemcsak feloldoztam, hanem egyben feloldoztattam is” – vallotta be Marsi Anikó, aki hozzátette, hogy Palik Lászlóval szerencsére nagyon jó a viszonyuk a mai napig, ami a gyermekeik miatt is nagyon fontos.