Marics Peti rajongóval randizott
2023-11-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Marics Peti és táncpartnere már izgatottan készül az elődöntőre, most viszont a rajongók kérdéseire reagáltak. Kiderült, kinek jobb a memóriája, és az is, hogy Peti randizna-e egy rajongójával.

Marics Peti és Stana Alexandra már a Dancing with the Stars szombati elődöntőjének kapujában van, lázasan készülnek a megméretésre, de közben természetesen akad idejük arra, hogy megnevettessék egymást. A páros most nagyon boldog, és nagyon várják már, hogy bemutathassák következő produkciójukat, a TV2-nek pedig néhány nézői kérdésre válaszoltak.

A táncosnő először azt mesélte, ő már beleszületett a táncba anyukájának köszönhetően, és a színházban nőtt fel. Amíg édesanyja koreografált, addig ő háromévesen már a backstage-ben szaladgált fel-alá, néha-néha a színpadra is benézett, de onnan lerángatták, mert még nagyon kicsi volt

A második kérdés azt firtatta, vajon Peti randizna-e egy rajongóval, mire az énekes rávágta:

Oh, ha tudnád, hogy már mennyivel randiztam!

– nevetett Marics Peti, majd hozzátette:

Most nem igazán randizgatok, nincsen randi, sorry! Most karrier van!

A videóban azt is elmesélték, melyik a legjobb közös emlékük. Kiderült, hogy nagyon sokat nevetnek a próbákon, és ezért először hirtelen nem is tudták, melyik pillanatot emeljék ki.

– De valamelyiket elevenítsük már föl, amikor már tényleg így fakadtunk és sírtunk, mert volt már ilyen! De ne az én memóriámra támaszkodjunk, kérlek! – jegyezte meg Peti, aki egyik nap azzal viccelődött, hogy Alexandrának két hónap után sikerült megmutatnia, hogy van agya.

Persze végül korrigálta a megjegyzést:

"Ez nyilván vicc volt, nem kell komolyan venni, szeretetből mondtam."