Marics Peti jól érzi magát Stana Alexandrával
2023-09-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Marics Peti és Stana Alexandra gőzerővel gyakorolnak a Dancing with the Stars első élő showjára. A tegnapi próbán igencsak érdekes pozícióba keveredtek.

Stana Alexandra idén már negyedjére tért vissza a Dancing with the Stars színpadára, ezúttal pedig újra egy fiatal partnert kapott, nem más, mint Marics Peti személyében. A próbákat már elkezdték, hiszen mindössze pár hét múlva be kell mutatniuk, hogy mit gyakoroltak eddig. A profi táncosnő és az énekes is igyekszik a lehető legjobb formáját hozni, de néha-néha azért a bolondozásnak is teret adnak. Marics Peti a tőle megszokott stílusban azon tüsténkedik, hogy minél jobb hangulatban teljenek a próbák.

Úgy látszik, a két sztár nagyon egymásra talált, hiszen folyton hatalmas mosollyal az arcukon jelentkeznek be a követőikhez. Ezúttal egy kulisszák mögötti videóval érkezett Marics Peti a 24 óráig megnézhető Instagram-sztorijában, melyen egy emelést gyakoroltak éppen. A felvételen Szandi fejjel lefelé lógott, lábait szétterpesztve, miközben az előadó a kezeivel tartotta őt a két lába között kikukucskálva. A mozdulat viszont nem a terveik szerint alakult és elhibázták. Ezután több vállra fellendülős, kézzel elkapós emelést próbáltak még ki, de egyik sem jött össze.