Mardoll újra szerelmes
2022-08-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Mardoll nem tudta tovább titkolni az érzéseit, és kamerák előtt vallott arról, hogy nem sokkal a Hadas Alfréddel való szakítása után ismét elrabolta valaki a szívét. Elpirulva azt is elárulta, mióta alkot egy párt az új szerelmével, akivel – mint mondta –még nagyon friss a dolog.

A két tehetségkutatóból ismert fiatal, Mardoll és Hadas Alfréd szereleme nem tartott túl sokáig, mindössze pár hónapig voltak együtt. A zene hozta össze a két rappert, akik a munka terén nagyon jól megértették egymást, ám a kapcsolatuk vége felé már akadtak dolgok, amelyekben ütközött a véleményük. Az extrém stílussal rendelkező lány 5 évvel idősebb volt a fiúnál, s elmondása szerint ez volt a szakításuk egyik oka.

„Egyszer csak vége lett. A kapcsolat vége felé már kijött a nagy korkülönbség, ugyanis 5 év van közöttünk. Ő volt a fiatalabb, a férfiak meg általában későn érő típusúak alapból. Nagyon más világból jöttünk, a zene hozott össze minket. Vannak olyan dolgok, amiket Alfréd nem tud lelkileg feldolgozni, és van olyan, amit meg én nem. Szerintem nehéz egy erős nő mellett lenni” – nyilatkozta korábban Mardoll, aki a jelek szerint hamar túltette magát a történteken, ugyanis az RTL Reggeliben arról számolt be, hogy újra rátalált a boldogság.

"Hát, elég friss, de alakul. Van valaki az életemben, igen"– pirult bele a vallomásba az előadó.


Forrás: Blikk