Mardoll így állt bosszút szerelmén
2023-03-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A népszerű előadó a VIASAT3 Troll a konyhában című kulináris krimijében főz, nyomoz és trollkodik esténként, ezúttal a műsorról, párjáról és készülő slágereiről beszélgettünk vele.

Mennyire vagy rutinos a konyhában? Gyakran szoktál főzni, csak a magyar ételekkel nincs tapasztalatod?

Egyébként szoktam főzni, kiskoromban mindig anyukámat figyeltem a konyhában, de magyar kajákat csak a nagyim főzött. A műsorban nehézség volt, hogy nem értettem, hogy mi a különbség a pörkölt, a lecsó és a gulyás vagy a galuska és a nokedli között, ráadásul a többiek sem tudták elmagyarázni.

A korábbi adásokban többször is megvádoltak alaptalanul, hogy te vagy a troll. Milyen érzés volt?

Először vicces volt, mert tudtam, hogy nem én vagyok a troll, csodálkoztam, hogy a többiek nem hiszik el, hogy csak bénázok és nem értek a magyar kajákhoz. Később, amikor próbáltam segíteni, mondtam a többieknek, hogy melyik kaját tegyük az aranytányérra már frusztrált, hogy senki nem akar hallgatni rám.

Egyébként visszanézted az adásokat, hogy tetszett?

Annyira jó volt nézőként is átélni. Ez volt az egyik kedvenc forgatásom, kamera előtt és mögött is nagyon vicces volt és visszanézni is jó élmény volt. Furcsa, de mindenkivel jól kijöttem. Norbit és Odette-et már korábbról ismertem, és Lacival is sok időt töltöttünk már együtt – nagyon jóban lettünk. Virággal is sokat hülyéskedtünk, ráadásul ő is nagy kutyás, így volt közös témánk.

Mit gondolsz, tanultál valamit a műsorból, legyen szó akár főzésről, csapatmunkáról, nyomozásról vagy ravaszkodásról?

Egy valamit biztosan megtanultam, ha trollkodni akarok, mindenbe halszószt teszek majd!

Hazai vagy akár világsztárok közül ki lenne szerinted tökéletes Troll, aki garantáltan észrevétlenül tudná félrevezetni a csapatot?

Szerintem Snoop Dog nagyon vicces és jó troll lenne, ő szét tudná trollkodni az egész műsort.

A forgatáson elmeséltél egy régebbi történetet is, tényleg hashajtót tettél egy exed szülinapi tortájába?

Akkor még együtt voltunk a sráccal, akiről szó van, ő volt az első komolyabb kapcsolatom, és a szülinapja előtt kiderült, hogy megcsalt egy barátnőmmel. Sokan tudták ezt és nem mondták el, még a barátaim se. 15 éves fejjel még nem arra gondoltam, hogy akkor most elhagyom ezt a rohadékot, mert megcsalt, hanem úgy voltam vele: I’m gonna get my revenge! (bosszút állok) A tortába jó sok hashajtót tettem, a srác pedig alig ért el a wc-ig a Hajógyárin. Egy valamit mindenki megtanult: hogy nem szabad megcsalni engem. Persze, már nem csinálnék ilyesmit.

Mivel telnek mostanában a napjaid, marad időd egy kis kikapcsolódásra is?

Leginkább zenével foglalkozom, most ALEE-val dolgozok egy közös számon, a héten pedig a New Level Empire-rel forgattam egy klipet, úgyhogy nagy a pörgés. De április elején Amsterdamba utazom kistesómmal, aki kint néz sulikat, mert jövőre lesz végzős. Nyáron Izlandra megyünk az apukámmal, ezt már régóta terveztük, csak a covid miatt át kellett szerveznünk. A maradék szabadidőmet a párommal töltöm, akivel 5 hónapja össze is költöztünk. Egy hosszabb külföldi munka után hazajött és elkezdett lakásokat nézni, én pedig egyből felajánlottam, hogy jöjjön hozzám. Aztán gyorsan egymásra hangolódtunk és szuper kis csapat lettünk Rajmonddal és a kiskutyámmal. Mindenben támogat, valamelyik este rosszul lettem a forgatás után, émelyegtem, ő pedig végig mellettem volt és támogatott, fogta a hajamat, simogatott.