Márciusi horoszkóp
2024-03-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs

Havi horoszkóp 2024. március 1–31.

Kos

Pénzügyi szempontból egy márciusi nagy vásárlás fog fejfájást okozni, de előbb-utóbb biztosan visszanyeri ezt a mínuszt. Hosszú ideig nem lesz problémája a megtakarításaival. A bevételi és kiadási terv egyébként is fontos része a napi teendők listájának. Mivel szeret sokat dolgozni, a Mars azt tanácsolja, hogy találjon gyengéd egyensúlyt a munka és a pihenés között, például meditációval, jógával vagy valamilyen kreatív tevékenységet beiktatva.

A Mara arra is figyelmezteti, hogy a sportolást sem kell a maximumon végeznie. Nem kell a leggyorsabban futnia, a legmesszebbre ütnie a labdát. Elég, ha egy kicsit mozog a szabadban, és kiengedi a gőzt. Hamarosan újra ragyogóan fog teljesíteni.

Bika

Szakmailag és anyagilag az Uránusz váratlanul újabb és újabb lehetőségeket kínál önnek, és ha éppen munkát keresel, az emiatti aggodalmát hamarosan elfelejtheti. Biztos lehet benne, hogy márciusban boldog lesz a munkahelyén, ha új kezdetet szeretne kezdeni, megteheti. Akkor se bírálja magát, ha ebben a hónapban nem érzi magát elég gyorsnak. A Mars egy kicsit fukarkodik most az energiájával.

Ha fáradt, ne próbálja ezt azzal ellensúlyozni, hogy fokozott koffeinbevitellel stimulálja magát. Ha észreveszi, hogy a hangulata romlik, tegyen valamit a lelke üdvösségéért. Kényeztesse magát valami szép viselettel, mosolyogjon a tükörképére.

Ikrek

Kedves Ikrek, az anyagiakra nem lesz panaszod ebben a hónapban. Elkötelezettséged végre kifizetődik, még fizetésemelés is lehetséges. Néha aggódsz, hogy nem vagy elég népszerű a kollégák körében, de ezek az aggodalmak azonban teljesen megalapozatlanok.

Ami az erejét-energiáját illeti: ismét ereje teljében lesz és visszatér az életöröm is, amelyet talán egy kicsit elvesztett az utóbbi időben. Március végéig, éppen időben a tavaszi túraszezonhoz, nagyszerű formában lesz. Használja ki ezt a lehetőséget, az erdőben és a természetben békére és pihenésre talál!

Rák

Megújult bizalommal tervezi a jövőt márciusban. A Szaturnusz arra ösztönzi, hogy ne halogassa a terhes feladatokat, hogy mindig szabad keze legyen, és gyorsan reagáljon a kedvező lehetőségekre.

Az egészségére azonban jobban oda kell majd figyelnie. A keringése időnként megbolondul. Ez azért van, mert gyakran elfelejt enni és inni valami egészségeset a sok dolga miatt, amit csinál. Amikor a Jupiter önre mosolyog, könnyen figyelmen kívül hagyja teste figyelmeztető jelzéseit, lazán leintve minden problémát, mondván: nincs nagy baj. De ez veszélyes lehet, mert bizonyos tüneteket a szervezet nem csak szórakozásból jelez.

Oroszlán

Anyagilag rengeteg erőforrásra támaszkodhat majd márciusban. Elkötelezettsége és szakmai tudása kifizetődik. Egy dologra kell nagyon figyelnie, ne ugorjon össze a főnökével, ugyanis nagyon sok függ tőle erkölcsi és anyagi értelemben egyaránt. Szóval, mosoly és szorgalom – ha így tesz, az meglátszik majd a bankszámláján is.

A Mars márciusban is izgalomban tartja. Gyakran álmatlanul hánykolódik és a hangulatváltozásai idegessé teszik. Ne tegye! Engedje el magát, meditáljon, jógázzon és igyekezzen megtalálni a lelki békéjét. Hónap végére az immunrendszere ismét stabil lesz, és a kisebb betegségekkel szemben is sikeresen veheti fel a harcot kedvenc természetgyógyászati módszereivel.

Szűz

A Neptunusznak köszönhetően ebben a hónapban tiszta a véleménye, pontosan tudja, hogy mi iránt kell, és mi iránt nem szabad továbbra is elköteleződnie az életében – ez hatással lehet a szakmai céljaira és a magánéletére is. Ez néha sok energiát igényel, de szerencsére menni fog. Új szerelem sem kizárt.

Márciusban gyenge pontjai a háta és az ízületei lesznek. A Mars a következő terápiákat ajánlja: gyakrabban ússzon háton és erősítse a hátában a mélyizomzatát. Ha pedig túlzottan stresszelne, próbáljon meditálni, ellenkező esetben az is a hátára fog neheződni – fájdalomként. Menj ki gyakran a természetbe, üljön le egy fa alá a padra és lélegezzen egyenletesen.

Mérleg

Kedves Mérleg, márciusban a Merkúr bolygó arra fogja ösztönözni, hogy jobban figyeljen a költségvetésére. Egy alku itt, egy gyors kis valami az ottani butikból - úgy tűnhet, nem visz el sok bevételt, de ha gyakran csinálja… Hallgasson a belső hangjára, akkor nem lesz szűk keresztmetszet. A hónap végére bejöhet valami, ami hosszú távon jövedelmező.

Az egészségével nem lesz gond, a legrosszabb esetben ez túlterhelést és stresszt kell kezelje. Ne rágódjon a bajokon, inkább beszéljen arról, ami felzaklatja. Mindig tartsa észben, hogy minden helyzetben van valami jó.

Skorpió

Ha pénzről van szó, márciusban szerencsés keze lesz. Ez idő alatt még egy nagyobb nyereség is lehetséges. De lottózhatna is! Hó végén Fortuna támogatja ebben, próbáljon szerencsét, a Jupiter segíti.

A Mars megterheli az egészségét, gondoskodnia kell a kellő folyadékpótlásról. Ne felejtsen el elegendő vizet inni, a testének most nagyobb szüksége van erre, mint valaha. De ne aggódjon, újra fitt lesz, éppen időben a tavasz kezdetére. Gyökerestől kitépheti a fákat.

Nyilas

A pénz az elmúlt hetekben szinte olyan gyorsan kifolyt a kezéből, mint ahogy megkapta. De most, márciusban, a feje tele van ragyogó ötletekkel. Lassan, de biztosan kijön a gödörből, kisebb spórolás után minden rendben lesz. Jó alkalma lesz arra, hogy március végén beszéljen a jövőjéről, a főnökével. Minden a megérzéseiről szól.

Az immunrendszere nem márciusban lesz a legerősebb. Folyamatosan megfázik, vagy gyenge a keringése, fáradtnak és kedvetlennek érzi majd magát. A Hold és a Mars ugyanakkor nagyszerű tippeket kínál ezek leküzdésére: sokat menjen ki a friss levegőre, túrázzon, kapcsolódjon a természet erőihez.

Bak

Nem hajszolja a pénzt, nem is különösebben ambiciózus, de egyedülálló tehetsége van ahhoz, hogy sokat csináljon a semmiből. Ami különösen igaz lesz ebben a hónapban. Van egy elképesztően egyszerű, de zseniális ötlete, vagy sikerül művészi remekművet létrehoznia.

Ami az egészségét illeti… márciusban olyan erős lesz, mint a fa, semmi sem térítheti le a pályájáról. Ez azért van, mert nagyon következetes volt, figyelt az étrendjére, és többet mozgott. És ezt természetesen a jólét jutalmazza.

Vízöntő

A Merkúr azt tanácsolja, hogy rendszeresen ellenőrizze bankszámlakivonatait, ne hagyja, hogy a költségek a feje fölé érjenek. Szerencsére a hónap közepén újabb bevételi forrás nyílhat meg, talán sikerül a hobbiját jól fizető másodállássá alakítania. És ha még nem minden van a zsákjában, március végéig végre mindent tisztázhat.

Kedves Vízöntő, márciusban figyeljen jobban a lábadra. A Mars a Halakban van, és a következő tippjei vannak: ügyeljen arra, hogy a cipője jól illeszkedjen, rendszeresen vigyázzon a lábára. A szokásosnál több alvásra is szüksége van. Kényeztesse magát egy kis szunyókálással hébe-hóba a nap folyamán. Egyen vitaminban gazdag étrendet, és tartózkodjon sokat a friss levegőn.

Halak

A munka és a pénzügyek területén márciusban meglesz önben a meggyőzés ereje, hogy pontokat szerezzen az álláspályázatokon, a banki interjúkon vagy a bértárgyalásokon. Azonban óvatosnak kell lennie a pénz kiadásával. Ha nen fogja meg a pénzt, szinte “örökké” tart, mielőtt pótolhatja számlája mínuszát.

A hónap elején egy régi betegség jöhet elő, de ezt nagyon gyorsan újra kézben tudja tartani. A legerősebb fázis a hónap végén jön, amikor fittnek és kiegyensúlyozottnak érzi magát. A teste, az elméje és a lelke harmóniában van.