Már az anyaságra készül az Exatlon győztese
2019-04-29  /  Szerző:   /   Szerelem Az Exatlon Hungary megnyerése óta sem lassított a tempón, reggeltől estig, még a hétvégéken is folyamatosan úton van Huszti Kata (33).

Huszti Kata

Amellett, hogy pénzügyi asszisztensként dolgozik napi nyolc órát, kézilabda- és rögbiedzéseket tart, maga is sportoló, így szombat-vasárnaponként meccsei vannak. Persze, készül lassítani a tempón, a tervei között ugyanis előkelő helyen szerepel, hogy családot alapítson. Ezt a szerelmével, Zolival tervezi, de hogy a gyerekvállalás előtt meglesz-e az esküvő, azt még a Blikk Sztárchatjén sem tudta megmondani.

– Családot szeretnénk, ehhez pedig szükség van egy kis nyugalomra és arra, hogy visszavegyünk a rohanásból. De teljesen leállni sohasem fogunk, simán el tudom képzelni, hogy ott játszik a pálya szélén a gyerekem, amíg én edzek – jelentette ki nevetve Kata, aki egyelőre óvatos azzal kapcsolatban, hogy elárulja, hány csemetét vállal.

Huszti Kata

– Maradjunk annyiban, hogy az első után majd eldöntöm, szeretnék-e többet – magyarázta az Exatlon nyertese, akinek ezt még van ideje eldönteni. Azt viszont már most tudja, ha a kedvese, Zoli – ahogy a verseny előtt ígérte – megkéri a kezét, mit válaszol.

– Fogalmam sincs, mikor lesz a leánykérés, de azt tudom, hogy biztosan beváltja az ígéretét. Bár soha nem voltam az a lány, aki arról álmodozott, hogy majd egyszer feleségül veszik. Annak viszont nagyon örülök, hogy a verseny alatt kiderült számomra, ő is úgy gondolkodik, mint én. Az életünket közösen képzeli el, akár lesz esküvő, akár nem – árulta el Kata, akit a Blikk olvasói a megható gratulációk mellett arra biztattak telefonon, mondjon igent, ha megkérik a kezét.

Huszti Kata

Kata egyelőre most próbál visszarázódni a hétköznapokba, hiszen az elmúlt, közel három hónapban nem a munkáról szólt az élete.

– Nagyon hálás vagyok a főnökeimnek, hogy elengedtek az Exatlonba és várnak is vissza. Szerdán megyek először dolgozni, és bevallom, furcsa lesz újra nyolc-kilenc órát ülni a fenekemen. Ám mivel az egyelőre vágy marad, hogy a sportból éljek, nekem is szükségem van egy munkára, hogy meg tudjam venni a kenyeret – vallotta be a rögbis lány, aki a nyereményét sem szeretné szórakozásra elkótyavetyélni. A 20 milliónak már most megvan a helye, lesz belőle lakásfelújítás, nyaralás, és további segítséggel talán Huszti Kata nagy álma is megvalósulhat, hogy építsen egy saját rögbipályát, ahol gyerekeknek adhatja át a sport szeretetét.

Huszti Kata

Forrás: Blikk