Magyar sztármenyasszonyok, akik régóta várnak már az esküvőre
2022-12-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Szabály nincs rá, de a szokások szerint általában egy eljegyzés utáni évben a szerelmesek meg is tartják az esküvőt, ám úgy tűnik, néhány a hazai sztármenyasszony Balázs Andi, Tóth Vera, Tornóczky Anita és Szécsi Debóra életében várat még magára a nagy nap.

A csúcstartó a menyasszonyi létben Balázs Andrea, aki idén tavasszal a huszadik évfordulóját ünnepelte párjával, aki az elmúlt két évtizedben ugyan már három lánykéréssel jelezte, szeretne feleségül venni a színésznőt, erre végül sosem került sor. Ráadásul míg más menyasszonyok a jegygyűrűjüket hatalmas becsben tartják, addig a Karinthy Színház művésznője a sajátját nem is hordja, mert mindegyiket elvesztette.

– Az elsőt 19 éve kaptam, nagyon aranyos gyűrű volt, örültem neki, akkor voltunk egy éve szerelmi kapcsolatban. Mindegyikről tudom, hol veszítettem el, sőt, azt gondolom, megvannak valahol itt, a házban, vagy egy táska alján, vagy a pincében, vagy valahol... Amikor a harmadikat is elhagytam, Gábor már nagyon nevetett, hiszen ez vagyok én. Persze, remélem, kapok még! Azt mondtuk, a következőt magamra tetováltatom, mert a bőrömet csak nem hagyom el –nevetett nemrég a színésznő a Blikk TV Függöny mögött című műsorában, de arról továbbra sincs fogalma, hogy valaha megtartják-e az esküvőt.

Az egyik legismertebb magyar énekesnő, Tóth Vera lassan egy éve, karácsonykor lett menyasszony, kedvese, Pauli Zoltán gasztroszakember tavaly a fa alatt kérte meg a kezét, ám hiába lesz nemsokára egy éve annak, hogy megtörtént az eljegyzés, az esküvőről szintén sincs szó. A Család-barát magazinban a jegyespár annyit elárult, 2023 előtt biztos, hogy nem házasodnak össze, mert jelenleg mindkettejüknek nagyon sok a dolguk, de még az is elképzelhető, hogy Tóth Vera és szerelme még jó ideig élvezi a jegyességet. Így van ezzel Takács Zsuzska is, Zámbó Krisztián menyasszonya, akit az énekes egy hónapja már másodszor kért feleségül, alig egy éve érzi igazán készen arra magát, hogy egyáltalán elgondolkodjon komolyan egy esküvőn. Pedig Krisztián már 2019. júniusában, a Reggeli élő műsorában megkérte a kezét. Aztán a fiatalok idén szakítottak, úgy tűnt, nemhogy esküvő nem lesz, de a szerelem is elmúlt.

- Most élvezem, hogy menyasszony vagyok és nem csak barátnő, de egyelőre semmilyen konkrét lépést nem tettünk még az esküvő megszervezésére. A párom révén, akit nagyon sokszor hívnak lagzikba fellépni, azért annyit már nagyjából tudok, mit is szeretnék a saját esküvőmön, de bevallom, ez is csak úgy egy éve kezdett valamennyire körvonalazódni bennem, én ugyanis sosem voltam az a lány, aki már kislányként megálmodott minden részletet. Még menyasszonyiruha fotózásokat sem vállalok, igaz, azt babonából – nevetett Zsuzska, akit egy hónapja kért meg újra szerelme.

Közel öt éve van együtt a párjával Tornóczky Anita, aki még nincs egy éve, hogy menyasszony. Sietni azonban ő sem akar a nagy nappal, igaz, azt már tudja, hol szeretne összeházasodni Miklóssal és azt is, ki készíti majd a ruháját.

- A helyszín megvan és tudom, hogy egy Merő Péter ruhában szeretném kimondani az igent – vallotta be Anita, aki azt is elárulta, amellett, hogy fontos mérföldkő a kapcsolatukban az eljegyzés, párjának talán jobban szüksége volt arra, hogy megtegyék ez a lépést.

- Mivel én már voltam házas, talán jobban tudom, hogy egy kapcsolatot nem ez határoz meg, de neki ez egy igazán nagy dolog volt és én meg örülök, hogy megtörtént – vallotta be a kutyaszakártő, aki mosolyogva mesélte el, hogy fiatal lányként két esküvői forgatókönyvet álmodott meg magának.

- Az egyiket már megvalósítottam, most pedig majd a másik is létrejön. A párom mindig azzal poénkodik, hogy mekkora szerencse, hogy nem volt egy harmadik verzió – nevetett Tornóczky, aki a jelenlegi tervek szerint jövő nyáron kimondja majd a boldogító igent.

Hogy a nagy nap például Cooky és szerelme, Debóra életében is megtörténik-e 2023-ban, egyelőre nem tudni, de már ideje lenne, hiszen a Rádió1 sztárja lassan négy éve tette fel a nagy kérdést szerelmének.