Magyar férfi rabolta el a világhírű modell szívét
2021-07-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Magyar származású férfi rabolta el a szupermodell Bella Hadid szívét. Már hónapok óta pletykálnak a románcról, most az Instagram-oldalán erősítette meg a hírt, újra szerelmes. Hadid egy ölelkezős fotót töltött fel, ami azonnal felrobbantotta az internetet.


A magyar származású Marc Kalman egy közeli forrás szerint már egy éve randizgat Hadiddal. Több közös fotó is készült róluk, de a férfi eddig mindig csak a háttérben maradt. Egyértelműen nem lehetett kijelenteni, hogy gyengéd szálak fűzik őket egymáshoz, hiszen munkakapcsolatban is állnak. Kalman ugyanis több projekt művészeti vezetőjeként dolgozik a szépségiparban. A zenei világban is jól ismerik a nevét, Travis Scottal is munkálkodott együtt.

Állítólag Hadid már a családjának és barátainak is bemutatta Kalmant, testvére, Gigi egyenesen el van ragadtatva az új kapcsolattól és édesanyjuk is nagyon boldog, hogy lánya újra boldog. Hadid ugyanis sokáig lógatta az orrát, kapcsolata csúnya véget ért The Weekenddel, amit nehezen hevert ki. Kalmannal sem kapkodta el a dolgot, egy évbe telt, mire felvállalták szerelmüket. A barátok szerint azonban megérte várni, Bellát rég látták olyan boldognak és kiegyensúlyozottnak, mint most Kalman oldalán.

Forrás: Blikk.hu