Magánéletéről vallott Rácz Jenő, a Konyhafőnök VIP séfje
2018-11-24  /  Szerző:   /   Párkapcsolat A Konyhafőnök VIP séfje őszintén mesélt karrierjéről és magánéletéről, elmondva, miért hagyott hátra csapot-papot, hogy hazaköltözzön Magyarországra.Rácz Jenő a Best magazinnak adott interjújában elmesélte, hogy eleinte nem szakácsnak készült, jobban érdekelte a csillagászat és a biológia, s csak később, a középiskola alatt lett a főzés a szenvedélye. Jenő a világ számos pontján dolgozott már szakácsként, rengeteg tapasztalatot szerzett, ám egy szerelmi csalódás után úgy érezte, ideje hazaköltözni.

– Egyre gyakrabban volt honvágyam, nehezen viseltem, hogy a karácsonyt, a születésnapokat távol töltöttem a szüleimtől, a húgomtól és két kislányától, hogy nem találkozhattunk, nem adhattam nekik csak úgy egy puszit – nyilatkozta a séf a lapnak.– Két éve ismertem meg Sanghajban egy amerikai lányt. Megpillantottam, majd a gyomrom táján rögtön éreztem is azt a bizonyos érzést, amire már nagyon vártam, mert elég régóta szeretnék családot, gyerekeket. Azt hittem, ő lesz az, akivel leélem az életemet. Olyan boldog voltam, hogy meg is kértem a kezét. Sajnos, összetörte a szívemet, becsapott, elvette a szerelmünk tisztaságát.

Jenő el is jegyezte ezt a bizonyos lányt, viszont a csalódás után felbontotta az eljegyzést menyasszonyával, azóta pedig vár valakire, akire fel tud nézni, aki hasonló értékeket képvisel az életben, mint ő.Forrás: Blikk