Madonna boldog, hogy életben van
2023-08-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Egy hónap telt el azóta, hogy kiengedték a kórházból a világhírű ikont, Madonnát. A 64 éves énekesnő reflektált a történtekre, elmesélte, hogyan élte meg az eseményeket, és hogyan látja most a világot maga körül.

Mint ahogyan arról a Blikk beszámolt, a súlyos fertőzés miatt intenzív osztályra kerülő Madonna szép lassan, de gyógyul. Pár nappal ezelőtt, első albumának évfordulóján, egy videót tett közzé, amiben hálás volt már azért is, hogy képes ma még mozogni. Most, egy hónappal azután, hogy kiengedték a kórházból, hosszasan reflektált a megrázó eseményekre.

A család és a barátok szeretete a legjobb gyógyír

- emelte ki a világhírű énekesnő saját Instagram-oldalán. A bejegyzésből érezhető, hogy az énekesnő teljesen újraértékelte emberi kapcsolatait, már egészen máshogy látja, hogy miről szól az anyaság:

Anyaként könnyen beleragadsz, a gyermekeid állandó igényeibe és a végtelen adakozásba...de amikor a legnagyobb szükség volt rá, a gyermekeim ott voltak mellettem. Olyan oldalukat láttam, amit korábban soha. Ez mindent megváltoztatott

- emelte ki a bejegyzésében Madonna, aki közös fotókat is közzétett gyerekeivel. Az első fotón fiával, Daviddel látható, míg az utolsón Lourdes nevű lányával. Majd ara emlékezett vissza, hogy mennyire hálás lehet:

Rájöttem, hogy mennyire szerencsés vagyok, hogy még élek.