Mádai Vivien elkeseredett, hogy a második házassága is zátonyra futott
2021-02-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Egy család életében sem könnyű az időszak, amikor válásra kerül a sor, Mádai Viven (31) is megsínyli lelkileg a szakítást, de szerencsére nem maradt egyedül. A TV2 műsorvezetője február elején egy rövid bejelentésben közölte: 6 év házasság után gyermeke édesapjával külön utakon folytatják tovább. Az okokra nem tért ki, s bár azóta sem törte meg a csendet, a Blikk megtudta, noha Vivien elkeseredett, hogy a második házassága is zátonyra futott, a környezete nem hagyja, hogy összetörjön a csalódottság és a bánat súlyától.

– Szerencsésnek mondhatja magát abból a szempontból, hogy sok jó barát veszi körül, akik a boldog pillanatokon, a közös nyaralásokon túl a bajban sem hagyták magára. Vivien barátnői egy emberként állnak mellette, támogatják és segítik átvészelni neki ezt a nehéz időszakot. Ez szemmel láthatóan jó érzéssel és némi önbizalommal tölti el, de egyébként is kemény fából faragták, tudja, nem engedheti meg magának, hogy elgyengüljön. Mindemellett a munka is mentőöv számára, imádja a televíziózást, a képernyőn flottul kell mennie mindennek és profiként tudja, hogy magánéleti válságából a nézők semmit sem érzékelhetnek – mondta a Blikknek a tévés egy közeli ismerőse.

A bennfentestől azt is megtudhattuk, hogy a másik fél, a fogorvosként dolgozó Zoltán is méltósággal viseli a válást, nem panaszkodik, gyermeke édesanyjáról pedig senkinek egy rossz sót sem szól. A Blikk úgy tudja, fiuk, Zénó miatt gyakran találkoznak, s mivel békében váltak el, nem okoz nekik nehézséget az sem, hogy szülői kötelességüknek eleget téve párkapcsolati problémáikon felülemelkedjenek. 

– Ha mindenben nem is értettek egyet a hat év alatt, egy vitathatatlan: mindkettejük számára Zénó boldogsága a legfontosabb. Vivi eddig is ragaszkodott a fiához, de most talán még erősebb lett a kötelék közöttük. Egyrészt elsősorban a gyerek miatt kell erősnek maradnia, aki rengeteg szeretettel halmozza el az anyukáját. Ha éppen mélyponton is van, Zénó közelsége és mosolya minden könnycseppért kárpótolja – tette hozzá a bennfentes.

Mádai Vivien első házassága mindössze 8 hónapig tartott. Még az RTL Klub műsorvezetője volt, amikor egy trópusi szigeten hozzáment kollégájához. 2013-ban ismerte meg dr. Szabó Zoltánt a csopaki strandon, találkozásuk szerelem volt első látásra. Kapcsolatuk hamar komolyra fordult, mert néhány hónapra rá a műsorvezető már a szíve alatt hordta Zénót. Amikor a pici megszületett, Vivien és Zoltán már házasok voltak.

Forrás: Blikk