Lovasi András és Földes Eszter babát szeretne
2017-03-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Családalapítási terveiről mesélt Lovasi András (49) a Blikknek! A Kiscsillag zenekar frontembere feleségével, Földes Eszterrel (30) közösen készített zenés színdarabot, a Semmi Konferenciát, amelynek főpróbáján a Blikk is jelen volt.

A különleges videóelemekkel, bábjátékkal és koncerthangulattal fűszerezett előadás a művész szerint első közös gyermekük fiatal feleségével, ám nem tartja kizártnak, hogy közel az ötvenhez ismét apa legyen.

– Van már két felnőtt gyermekem, de persze Eszterrel is tervezzük a családalapítást! – nevetett a Kossuth-díjas zenész, akinek felesége is széles mosollyal szólt közbe:

– Igen tervezzük, de hát ugye ember tervez, Isten végez – nevetett a színésznő, aki rendezőként is közreműködött a nem mindennapi látványvilággal és zenei élménnyel gazdagított előadásban.Lovasi elárulta, eleinte zenekara tagjainak is voltak előítéletei felesége tehetségét illetően, de Eszter bizonyított.

– Ez a darab tulajdonképpen az első közös gyermekünk, hiszen közösen álmodtuk a történetet, együtt írtuk a szövegét, amit rendezőként Eszter vitt színpadra. Az idáig tudom a történetet című estünknek már szereplője volt az a három figura, akik ebben az előadásban is megjelennek. Az utolsó előadást már Eszter rendezte. Volt bizonytalanság: itt egy ­fiatal nő, ráadásul szőke meg a Lovasi párja, szóval volt teher rajta rendesen, de olyan jól összerakta a projektet, hogy utána már a Semmi Konferenciá­ra is őt kértük fel – idézte fel Lovasi a közös munka kezdeteit, amelyben Földes először mutatkozott be rendezőként és bábosként.– Amiatt izgulok leginkább, hogy azt a világot, ami az én fejemben van és megjelenik a színpadon, megérti-e a nagyközönség. Hiszen ezzel a projekttel az is a célunk, hogy olyan emberek is megnézzék, akik korábban nem ismerték a Kiscsillag zenekart és az én színészi munkámat sem – magyarázta Eszter.

A művészházaspár tagjai kölcsönösen segítik egymást, ha az élet úgy hozza, együtt lendülnek át a hullámvölgyeken.

– Egy alkotó embernek vannak csodálatos pillanatai és súlyos mélypontjai. Ilyenkor segítünk egymásnak. Akkor van baj, ha mindketten mélyponton vagyunk – fogalmazott Lovasi András.Forrás: Blikk