Lovas Rozi visszatért a munkába: az öltöztetője is vigyáz a kisfiára
2021-07-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Eseménydúsan telik a nyár Lovas Rozinak. A mi kis falunk sztárja nem tétlenkedik, forgat, próbál, rá­adásul a magánéletében is igen fontos dolgok történnek. A színésznő tavaly tavasszal ment férjhez Horváth János Antal rendezőhöz, májusban pedig megszületett kisfiuk, Misa, akit a napokban megkereszteltek.


Közben a munkát is újrakezdte, filmes feladatai vannak, és színházi premierre készül, amelyen párjával együtt dolgoznak. Már ruti­nos anyukának számít, akinek a család és még a színházi öltöztetőnője is segít, amikor gyermekére vigyázni kell.

– Nemrég tartottuk a keresztelőt. Nagyon szép, meghitt szertartás volt – kezdte lapunknak az ünnepélyes alkalom kapcsán Rozi. Gyermeke, a kis Misa nemrég múlt egyéves, nem sokkal születése után a boldog édesanya már vissza is ment forgatni az RTL Klub közönségkedvenc sorozatát. Persze a kisfiát is vitte magával.

– A férjemmel sokat dolgozunk, de nagyon jól bevált rutinunk van arra, hogyan oldjuk meg a hétköznapokat. A szüleink sokat segítenek, szívesen vigyáznak Misára, a Radnóti Miklós Színházban az öltöztetőm, Gabi pedig nagyon jó barátnőm, ő lépett elő bébiszitternek – folytatta Rozi, aki azt is elárulta, mivel telnek mostanában a napjai. Pihenésre nincs sok ideje még nyáron sem.

– Gőzerővel dolgozunk, nagyon sűrű ez a nyár. Egy hét múlva mutatjuk be az Árvák című darabot, amit a férjem rendezett, és ezzel megyünk Kapolcsra is. Emellett forgatok, nemrég egy kisfilmben játszottam, és természetesen a színházban is próbálunk. Nagyobb nyaralást nem terveztünk idén, de elég spontánok vagyunk, így ha lesz pár szabad napunk, biztosan elmegyünk valahova hármasban egy picit kikapcsolódni – tette hozzá a népszerű színésznő.

Férje rendezte a színpadon

Idén dolgozott először férjével a színésznő, aki új darabja rendezője, amelyben Molnár Áron és Lengyel Tamás is szerepel.

– Nagyon izgalmas volt a közös munka. Szinte családias hangulatban telt a próbafolyamat. Mind a négyen jól ismerjük és nagyon szeretjük egymást, végig közös nevezőn voltunk. Remélem, a jövőben is dolgozunk majd együtt! – mondta Rozi.

Forrás: Blikk.hu