L.L. Junior kitett magáért a kislánya szülinapján
2023-09-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

L.L. Junior olyan gyerekzsúrt rendezett a kislányának, hogy mindenkinek leesik az álla. Lilike teljesen elalélt a látványtól.

L.L. Junior sosem aprózza el a dolgokat, ha a szerettei boldogságáról van szó. Különösen akkor, ha éppen a gyermekeit akarja meglepni valamivel. Most adott volt az alkalom, hogy kellően megünnepelje a kislányát, Lilikét, aki hároméves lett a minap. Hiába válik a zenész, azt szeretné, ha minél több időt tölthetne együtt a gyermekével, ezért amikor csak lehetősége van rá, próbálja feledhetetlenné tenni a közös pillanataikat.

A tegnapi mindenképpen ilyen volt Lilikének, hiszen egy óriási, fényűző álomszülinapot rittyentett a kertjébe az énekes.

Grillezéstől kezdve, a fehér-rózsaszín színekben pompázó sütis kocsin, díszleten, ugrálóváron át, a lufikkal töltött buborékházig minden volt, ami egy háromévesnek tökéletessé varázsol egy szülinapi bulit.

A kert közepén elterült egy alacsony, viszont hosszú asztal is, hogy párnákra leülve Lilike a barátaival könnyedén tudjon nassolni. A kislány mosolyából és csillogó szeméből arra lehet következtetni, hogy rendkívül jól érezte magát ünnepeltként.

"Isten éltessen édes kislányom! Lilike 3 éves lett. Köszönjük mindenkinek, aki eljött és felköszöntötte" - írta a közös fotókhoz Junior.

Hasonló bejegyzések