Lazacos tortilla wrap – nemcsak finom, de látványos is!
A lazacos tortilla wrap egy gyors és egészséges ebéd vagy vacsora, amely kiválóan alkalmas a rohanós hétköznapokra. A lazac kiváló fehérjeforrás – többek között omega-3 zsírsavakat is tartalmaz, amelyek fontosak az egészségünk szempontjából.
Hozzávalók
400 g jégsaláta
300 g lazacfilé
30 ml olívaolaj
200 g paradicsom
4 darab tortilla
1 darab uborka
Lazacos tortilla wrap elkészítése
A lazacfilét felkockázzuk, majd egy tálban összekeverjük a sóval és a borssal (ízlés szerint). Ha kicsit extrémebb, karakteresebb ízekre vágyunk, pirospaprikával, chilipaprikával is megfűszerezhetjük a halat.
Egy serpenyőben felhevítjük az olívaolajat, és a lazackockákat aranybarnára sütjük benne.
Ha megsült a lazac, kivesszük a halat a serpenyőből és hagyjuk lecsöpögni.
A tortilla lapokat megtöltjük a lazaccal, a salátával, a karikára vágott paradicsommal és a kígyóuborkával.
Tekerjük fel a tortillalapokat, és tálaljuk frissen ezt a fincsi fogást.