Lángoló érzelmeiről vallott Inti
2024-03-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Betegségéről és újdonsült szerelméről is mesélt a TNT Intije, azaz Zuber Krisztián.

Intiről nemrégiben derült ki, hogy újra rátalált a szerelem. Egy gyönyörű, Dalma nevű lányban találta meg a boldogságot, hatalmas köztük az összhang. A zenész szerda reggel a Mokka vendége volt, ahol mesélt a kapcsolatukról, elárulta például, hogy ritkán esik szerelembe, de most mégis eltalálta őt Ámor nyila.

"Én nagyon szerelmes típus vagyok, de nehezen esek szerelembe. De ha szerelembe esek, akkor nagyon. És most úgy tűnik, hogy ez hála istennek, megtörtént. Már egy ideje a szemem előtt lebegett ez a dolog, csak nem vettem észre, és egyszer csak jött egy kattanás, és akkor azt mondtam, hogy hú, ez a lány itt van a szemem előtt, hát akkor gyerünk, csináljuk, mert ez így tök jó. És szinte így csettintésre kialakult egy olyan kapcsolat köztünk, ami eléggé azt jelzi, hogy ez olyan dolog, amire tényleg vágyik az ember" – árulta el Inti, aki a betegségéről is mesélt.

Elárulta, hogy az állapota nem olyan durva, mint aminek hangzik: nem egy pacemaker van beépítve a szívébe, hanem egy defibrillátor, mely leállás esetén újraindítja a szívet. Hangsúlyozta azonban, hogy még sosem állt le a szíve, csupán mivel esélyes, hogy megtörténhet, szüksége van erre az eszközre. Elmondása szerint jelenleg gyógyszert is szed szívritmuszavar miatt, ám majd egy olyan műtéten is át fog esni, amely során kiégetik azokat az izmokat, melyek a ritmuszavart okozzák.

Kifejtette azt is, hogy jelentősen nem változott az életminősége, ugyanúgy sportol, de kissé vissza kellett vennie mind ebből, mind pedig az éjszakai életből.