Lang Györgyi és Kulka János meglepő dolgokat osztottak meg kapcsolatukról
2020-12-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Soha nem hallott történeteket osztottak meg kapcsolatukról a Propaganda legújabb vendégei: Lang Györgyi és Kulka János.

 

Az énekesnő és a színész megdöbbentő őszinteséggel beszéltek több tíz évvel ezelőtti szerelmükről, s mint kiderült, Lang Györgyi várandós volt Kulka Jánostól.

Az egykori pár Szegeden ismerkedett meg, de eleinte nem találták egymást szimpatikusnak. Ekkor még fiatalok voltak, később azonban a főiskolán egy osztályba kerültek, így ismét egymásra találtak, a kezdeti barátságból pedig hamar szerelem szövődött.

Kapcsolatuk végül a főiskola után ért véget. Györgyi szerelmes volt, úgy érezte, minden rendben van, arra számított, hogy János bármikor megkérheti a kezét, aztán jött a feketeleves:

– Úgy éreztem, hogy a mi kapcsolatunk elképesztően csodálatos, mindjárt megkéri a kezemet. Este hazamentünk a színházból, majd azt mondta: „Ugye, már milyen rossz ez a kapcsolat? Én inkább elköltöznék. Tehát ilyen jól éreztem” – mondta Lang Györgyi. Hozzátette, egy évig ki volt borulva.

„Szörnyű volt, terhes voltál” – mondta Kulka János, Tilla kérdésére Lang Györgyi azt válaszolta, hogy a színész volt az apa.

 

„Lenne egy kövér, szőrös, széles szemöldökű, undok kislányunk” – mondta Lang Györgyi. Kulka azt is elmesélte, hogy az énekesnő kétszer volt terhes a '80-as évek elején. Az énekesnő azonban nem árult el részleteket a dologról.

Kulka János még annyit mondott, hogy szégyelli magát, ám a színésznő szerint ezen már nincs mit szégyellni, mivel a kapcsolatukból barátság lett, amely azóta is tart.


Forrás: Blikk