Laky Zsuzsi elárulta mi a stabil házasságának titka
2023-10-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tizenharmadik házassági évfordulóját ünnepelte Laky Zsuzsi és férje, Dietz Gusztáv. A sztárpár 15 éve alkot egy párt, a mai világban pedig ritka módon a kapcsolatuk felhőtlen, aminek oka az, hogy a szerelmük stabil alapokra épült.

– Úgy gondolom, mi Gusztival jó időben találkoztunk, talán ez az egyik titka a kapcsolatunknak. Ő 33 éves volt, én 24, és az évek alatt egyre jobban egymáshoz csiszolódtunk. Sőt a mai napig is működik köztünk a kémia, akárcsak a kezdetekkor, a kapcsolatunk az idő előrehaladtával egyre jobb. Gusztiban megtaláltam a másik felemet, és én hiszek a holtomiglan-holtodiglanban, ezt a mintát hozom a szüleimtől és a nagyszüleimtől is – mondta a Blikknek Laky Zsuzsi.

A kétgyermekes édesanya fontosnak tartja azt is, hogy rengeteg közös programot szerveznek kettesben a férjével.

– A lányaink már kamaszkorba lépnek, sokszor tudunk kettesben is időt tölteni. Jó érzés, hogy a férjem nagyon tisztel engem, és ez oda-vissza működik. Egyezik az értékrendünk, jóllehet, a mi kapcsolatunkban is szükség van kompromisszumokra, de mi örömmel töltünk együtt sok időt, nem unjuk meg egymás társaságát. Persze látom, mennyi kapcsolat megy tönkre manapság, és mi vagyunk a ritkább példa, de emiatt pedig még inkább értékelem a házasságunkat és remélem, együtt öregedhetünk meg – fogalmazott Zsuzsi.