L. L. Junior félti a járványtól terhes feleségét
2020-04-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Félti és óvja várandós feleségét L. L. Junior, aki ha teheti, a bevásárlást is elintézi Körtvélyessy Kinga helyett. A zenész kedvese elárulta a Blikknek, hogy kismamaként milyen intézkedéseket tart be a koronavírus-járvány idején.

 

– Nyilván nagyon sok, a babavárással kapcsolatos dologra keresek rá az interneten, és annak is utánanéztem, hogy a vírus miatt mennyire vagyok veszélyeztetett. Szerencsére kismamaként nem tartozom ebbe a csoportba, de azért mi is vigyázunk – mondta Kinga.

– Nem pánikoltam be a helyzettől, alapból is azt gondolom, hogy nagyon kell figyelni, főleg a higiéniára, most fokozottan. Az időm nagy részében, 95%-ban itthon vagyok, de járok orvoshoz, meg a legutóbbi vizsgálat után maszkban és kesztyűben bementünk Lacival a boltba, ahol nagyobb mennyiséget vásároltunk abból, ami kellett.

– Azért egy hosszú listával nem mindig merem leküldeni, meg akkor jön a telefon, hogy melyik márkát kell venni, hiszen egy férfi nincs ehhez hozzászokva – folytatta nevetve Kinga, aki elárulta, hogy a férje intéz most szinte minden olyan dolgot, amikor emberek közé kell menni.

– Laci vásárol be a családnak is, elviszi és az ajtó előtt leteszi a szatyrokat. Múltkor anyuéknak is ő segített, mivel ők a koruk miatt már veszélyeztetettek, nem nagyon járnak közösségbe, és Laci, de a szüleim sem szeretnék, ha én mentem volna hozzájuk. Nem is találkozunk most, de telefonon sokat beszélünk.

A pár tavaly év elején házasodott össze Dominikán, s mindig is tudták, hogy szeretnének gyermeket, ám Junior kisebbik fia, Dávidka (†3) elvesztése után lekerült a babaprojekt a napirendről.

– Tavaly, a tragédia előtt pár héttel döntöttük el, hogy szeretnénk közös gyermeket. Azt mondják, hogy egy gyermek elvesztése után vagy nagyon felerősődik a szülőben az, hogy újra gyermeke legyen, vagy még távolabb löki magától a gondolatot. Laciban is erősödött ez a vágy, és bár tervezett baba volt a pici, mivel szerettünk volna gyermeket, az igaz, nem gondoltuk, hogy ilyen hamar meg is érkezik – mondta Kinga, aki elárulta, hogy mindig is kislányos anyukaként képzelte el magát.


– Bár az eredményt pénteken tudjuk meg, a 13. heti ultrahangon azt mondták, 70 százalék, hogy kislány. Laci persze, kisfiút szeretne, teljesen kivan attól, hogy lánya lesz. Már azon gondolkozik, hogy 14 éves kora után hogyan tiltsa majd el a fiúktól – mesélte nevetve a boldog kismama.

– Lacika eleinte nagyon szeretett volna öcsikét, de mióta tudja, hogy valószínűleg húga lesz, azóta nagyon boldog. Sokszor kérdezi, hogy mennyit kell még aludni, hogy megérkezzen a pici – tette hozzá Körtvélyessy Kinga.

– Ha kislányunk lesz, a Lili nevet kapja, fiú névben pedig a Dániel tetszik nekünk. Lacika szerette volna, ha Dávid lesz a pici neve, de elmagyaráztuk neki, hogy miért nem lehet ugyanaz a neve, mint az öccsének, aki már a mennyben van – mesélte Kinga.

Forrás: Blikk