Kylie Jenner újra várandós
2021-08-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nagyon úgy tűnik, hogy Kylie Jenner és Travis Scott nem csupán újra egymásra találtak, hanem egyszersmind gyarapítják is az egyszer már széthullónak látszó családjukat egy újabb gyermekkel. A szenzációs hírt Caitlyn Jenner szellőztette meg, aki rejtélyesen azt nyilatkozta, hogy újabb unokája fog születni. Természetesen azonnal elkezdődtek a találgatások, hogy melyik gyermekéhez érkezik a gólya. Mivel Caitlyn hat gyermek édesapja, ezért elsőre senki nem gondolta, hogy a 24 éves Kylie néz újabb anyai örömök elé.

Kylie Jenner második várandósságának a híre csak annyiban meglepő, hogy elsőszülött kislányának, Storminak az édesapjával, a rapper Travis Scott-tal 2019 októberében szakítottak. A sztárpárt azóta is többször összeboronálták újra, de hivatalosan eddig nem igazán lehetett kijelenti, hogy újra együtt lennének, bár idén júniusban egy fellépésén Travis Scott a színpadon vallott szerelmet a "feleségecskéjének".

Annyi eddig is biztos, hogy közös gyermekük miatt a szakításuk óta is kapcsolatban voltak. A születésnapi ünnepségeken rendre mindketten ott voltak Stormi mellett.

Annak ellenére, hogy Kylie Jenner elismerte, hogy az első várandóssága alatt voltak problémái, és nem volt teljesen felhőtlen a gyermekvárás időszaka, azóta többször is kijelentette, hogy mindenképpen szeretne kistestvért Storminak, sőt még ennél is messzebb ment, amikor kijelentette, hogy legalább hét gyermeket szeretne.

 

Úgy tűnik, hogy Kylie Jenner nem a levegőbe beszélt, és most, hogy újra rendezték a kapcsolatukat Travis Scott-tal, azonnal belevágta a család bővítésébe. Az első hírek szerint Kylie még a várandósságának az első szakaszában jár. A család nagyon izgatott a nagy hír hallatán, és állítólag már azt is kikotyogták, hogy Kylie Jenner hasa még alig látszik, de azért már kerekedik.

Reméljük, hogy az újabb gyermek érkezése stabilizálja a kapcsolatukat és boldog családot fognak alkotni.

Forrás: Glamour