Kulcsár Edina párkapcsolatáról vallott
2021-12-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kulcsár Edina és férje, Szabó András 'Csuti' évek óta számítanak az egyik legnépszerűbb sztárpárnak hazánkban, ám az utóbbi időben többször is beszéltek arról, hogy kapcsolatuk jelenleg komoly mélységeken megy keresztül.

A házastársak most Palik László Youtube csatornáján adtak interjút a műsorvezetőnek, a jó hangulatú beszélgetés azonban több meghökkentő pillanatot is tartogatott. Edina egy ponton például elsírta magát a kamerák előtt, majd arról kezdett beszélni, hogy jelenleg boldogtalannak érzi magát, még úgy is, hogy nem igazán tudja mi lehet a probléma.

Azt érzem, hogy mindenki másnak meg akarok felelni, de közben magamat minden alá rendeltem, és azt érzem, hogy nem feltétlenül vagyok boldog jelenleg abban, amiben élek. Lehet, hogy furcsa, nekem is furcsa, de sokszor van az, hogy ülök a kocsiban és csak bambulok magam elé, és nem értem, hogy mi bajom van, pedig kvázi megvan mindenem. Van férjem, szerető családom, két gyönyörű gyerekem. Egészségesek vagyunk, van egy szép házunk, vállalkozásaink, mindenünk megvan, de közben mégis azt érzem, hogy valami hiányzik az életemből. Valami olyan, ami ezeknek az alappillére lehet" - idézte a modell szavait a 24.hu.Forrás: Blikk