Kulcsár Edina őszintén mesélt a családjáról
2020-11-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Szavakat sem talál arra Kulcsár Edina, milyen fantasztikus érzés számára anyukának lenni. Az egykori szépségkirálynő első gyermekének, Medoxnak 2018. szeptemberében adott életet, kislányát, a kis Ninát, pedig idén áprilisban, a karantén ideje alatt hozta a világra. A csöppség azonnal főszereplője lett a családi életnek, s bár a gyönyörű anyukát a férje, Szabó András, azaz Csuti arra kérte, a kislány esetében is mindent úgy csináljanak, mint Medivel, erre azonban nem volt lehetőség. A két csemete ugyanis nagyon különbözik egymástól.

 

- Csuti azt kérte tőlem, amikor megtudtuk, hogy jön Nina, hogy mindent ugyanúgy csináljak, mint Medi esetében, mert számára tökéletes a gyerek. Úgyhogy a kérésének próbáltam eleget tenni, de teljesen más a gyerek. Szemben Medivel, aki egész jól aludt napközben, Nina, vannak olyan napok - nem hazudok -, amikor tíz percet alszik - magyarázta a Családvarázs legújabb epizódjában Kulcsár Edina, aki hozzátette, Medivel sokkal egyszerűbb volt. Egyébként ugyanúgy végzi irodai munkáját két gyermeke nevelése mellett.

Kislánya születéséről is mesélt. Mivel lényegében a karantén ideje alatt szült, maszkban kellett lennie. Férje, az őt mindenben támogató Csuti hozzátette, Edina rosszul is lett szülés közben, rosszul reagált az érzéstelenítőre, ám erről csak későn szólt.

Medox egyébként nagyon jól fogadta húga érkezését, Edina azt is elárulta, hogyan készítette fel a kisfiút arra, hogy bővül a családjuk.

A teljes videó itt tekinthető meg:Forrás: Blikk