Judy és férje házassági évfordulót ünnepelt
2020-11-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Judy és férje, Balázs néhány héttel ezelőtt ünnepelték kilencedik házassági évfordulójukat, szerelmük ma is töretlen, bebizonyították a kétkedőknek, hogy a köztük lévő 12 év korkülönbség nem számít semmit.

 

De hosszú volt az út, mire a köztük lévő barátságból szerelem lett. Judy kihűlni látszó első házassága idején egy véletlennek köszönhetően ismerte meg élete szerelmét, Balázst. Akkor még egyikük sem sejthette, hogy ez bizony több lesz barátságnál.

– Sokáig küzdöttünk egymásért, hiszen mikor megismerkedtünk, huszonegy éves pincérfiú volt, én pedig egy harminchárom éves nő, aki egyre nagyobb népszerűségre tett szert. Ráadásul akkor még férjnél voltam – kezdi Judy a hot! magazinnak.

Bár az énekesnő akkor már bizonyos volt abban, hogy el fog válni a férjétől, de nem Balázs miatt hozta meg ezt a döntést, hanem azért, mert jó ideje nem működött már a kapcsolatuk.

– Egyikünk sem akarta a másikat, de a hónapokig tartó beszélgetések után szerelmesek lettünk, és bár kijelentettem, hogy soha többé nem megyek férjhez, még nem ért véget a válásom, amikor Balázs megkérte a kezemet – meséli boldogan az énekesnő, aki azt is elárulta, Balázs sokáig azért nem hívta fel az elején, mert tudta, hogy még férjnél van.

Sokan bántották őket a 12 év korkülönbség miatt, mondván, ez csak egy fellángolás, de ők tudták, hogy nem másoknak kell bebizonyítaniuk, hogy bizony ez egy csodálatos szerelem, hanem saját maguknak. Igazuk volt: szerelmük gyümölcseként meg is született gyönyörű kislányuk, és immár a kilencedik házassági évfordulójukat ünnepelhették.

Forrás: Blikk