Kulcsár Edina nem hagyja magát „letehénezni”
2023-07-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kulcsár Edina elmesélte, miért tartja fontosnak azt, hogy olykor reagáljon a negatív kritikákra és a bántó üzenetekre, majd arra is kitért, milyen most a babájával a kapcsolata.

Kulcsár Edinát az utóbbi időben rendszeresen betalálják a kritikusok, akik szerint hat héttel a harmadik gyermeke születése után nincs elég jó formában. A szépségkirálynő próbál minél kevesebbet magára venni a bántó üzenetekből, mert mint azt lapunknak korábban elmondta, már nem akarna olyan vékony lenni, amilyen egykor volt. Azt viszont már nem tudta szó nélkül hagyni, hogy "undorító tehénnek" hívták, mivel szerinte reflektálnia kell olykor-olykor a negatív véleményekre, azért, hogy megerősítsen másokat is abban, nem mindenki néz ki jól szülés után. Az anyuka a TV2 Mokkában bevallotta, hogy áll jelenleg a testéhez:

Ha a tükörbe nézek, én sem vagyok magammal megelégedve... de szerintem mindannyian így vagyunk valamilyen tekintetben

– árulta el, majd mesélt arról is, hogy a stúdióba is elkísérte a kisbabája, de a hangját se lehetett hallani, annyira jó gyerek.

Teljesen más. Kiegyensúlyozott, egy hangja nincs a babának, csak akkor halljuk a hangját, amikor éhes. Sokszor nem is kell megvárni, mert annyira egy hullámhosszon vagyunk, hogy tudom, hogy mikor, milyen szükségletei vannak. Kiérdemeltem, mert megszenvedtem az előző gyerekekkel, folyton keltem hozzájuk, volt, akivel le se feküdtem...

– áradozott Amaráról.