Kulcsár Edina elárulta, szeretnének-e harmadik közös babát
2024-05-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

G.w.M-nek nem titkolt vágya, hogy legyen egy harmadik közös gyermekük Kulcsár Edinával, ám akkor már hét kisgyereket kellene nevelniük.

Kulcsár Edina és édesanyja hosszú idő után először álltak kamera elé, ahol Jakab Krisztina elmesélte, hogy az anyja csecsemőként elhagyta őt, s a nagymamája hozta ki kétévesen az árvaházból, majd nevelte fel. Anya és lánya elválaszthatatlanok, viszont Edina sosem ismerhette a mamáját, csak a dédnagymamáját. Mint elmondta, semmiben nem szenvedtek hiányt, és szerinte az édesanyja a lehető legjobban járt azzal, hogy így alakult az élete.

„Nyilván mindig tisztában voltam ezzel, meg tudom, hogy nekik nagyon nehéz volt sokszor, de nagyon hálás vagyok, hogy hozzájuk születhettem” – hálálkodott a barna szépség, aki a napokban ünnepelte a harmadik gyermeke első születésnapját, miközben már a negyedikkel várandós.

Az egykori szépségkirálynő korábban már elárulta, miszerint a férjével a tervük az volt, hogy a közös kislányuk mellé egy kisfiuk is szülessen, viszont a Palikék Világa by Manna Ilyen az élet című műsorában bevallotta, hogy szóba került egy harmadik közös baba is, noha akkor Medox, Nina, Melanie, Márk, Amara és a kisfiuk mellett egy hetedik gyermekről is gondoskodniuk kellene.

„Most nagyon kerek az egész! Márknak is van az előző kapcsolatából egy fia és egy lánya, nekem is, van egy közös kislányuk, most jön a közös kisfiunk. Sokszor egyébként mondja, hogy ő még szeretne egyet, mert mennyire menő lenne... De, amikor éppen otthon vagyunk, és mindenki sikítozik, rám néz, majd azt mondja, 'na jó, befejeztük, nincs több!'. Úgyhogy a dolog a jövő kérdése” – mondta Edina.