Kulcsár Edina: „Amink van, azért megküzdöttünk!”
2020-08-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kulcsár Edinát kérdeztük munkáról, családról és a sikerről.

Több vállalkozása is van, közte egy hajfonóüzletlánc. Miért fontos, hogy több lábon álljon?

– Ez ad nekem biztonságot. Állandóan új ötletek jutnak eszembe, amiket meg szeretnék valósítani. Imádok tervezgetni, és élvezem, amikor létrejön egy-egy projekt és másoknak is örömet tudunk vele szerezni.

A vállalkozások mellett hogyan szakít időt a háztartásra és a gyermekeire?

– A család az első és a legfontosabb! Vannak viszont kötelezettségeink, alkalmazottaink, akikért szintén felelősséggel tartozunk. Szerencsém van, fantasztikus a családunk, mindenben segítenek. A háztartási munkákat hajnalban vagy éjszaka végzem, napközben csak akkor, ha valami csoda folytán egyszerre elalszanak a gyerekek.

A sok elfoglaltsága mellett mennyi idő jut magára?

– Amikor elalszanak a gyerekek, jut egy kicsi, de olyankor inkább a férjemmel beszélgetek. Nemrég költöztünk a saját házunkba, amit imádunk, de rengeteg teendő van vele.

Hisz abban, hogy a sikerért keményen kell küzdeni?

– Sokan tudják, hogy nehéz anyagi körülmények között nőttem fel, én azt láttam otthon, hogy a nagymamám és anyukám is keményen dolgozik. A férjem is ezt az elvet vallja. Amink van, azért megküzdöttünk, hogy megalapozzuk a gyermekeink jövőjét.

Honnan merít energiát a sok teendőhöz?

– A családomból. Ők motiválnak a legjobban, a gyerekeim mosolya tölt fel és az, hogy megtaláltam a tökéletes társat, akire mindig támaszkodhatok.

Forrás: Blikk.hu