Krausz Gábor Ausztriában bújdokol
2023-09-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Elege lett a csalódott családapának a szakítása miatt kialakult felhajtásból.

Új fejezetet nyitott az életében Krausz Gábor. Az Instagram-oldalára feltöltött kép szerint ennek helyszíne az egyik legismertebb osztrák síparadicsom, Murau. Itt áll az a szálloda, amely előtt a séf széttárt karokkal látható, mint aki végre mélyet szippant a friss hegyi levegőből, hátrahagyva a múlt gondjait.

De vajon mint keresett Krausz Gábor egy stájerországi szállodában, amikor a Dancing with the Stars versenyzőjeként szorgosan próbálnia kellene az első élő műsorra?

Csak el akart bújni a világ elől, netán van jelentősége, hogy a megosztott kép alatt egy szakácssapka és egy séfkés fotója is szerepel a bejegyzésében?

– Murau most szinte teljesen kihalt, alig vannak ilyenkor ott emberek, így ha valaki teljes nyugalmat szeretne maga körül, ez a hely a tökéletes számára – magyarázta egy helyi szállodás, aki azt is elárulta, hogy Krausz Gábor is e célból utazott a Budapesttől 450 kilométerre lévő alpesi kisvárosba.

Egy kicsit egyedül akart maradni, elbújni a világ elől, rendezni a gondolatait, és nyugodt körülmények között kitalálni, hogyan tovább

– tudtuk meg Krausz Gábor környezetéből.

De könnyen lehet, hogy nem kizárólag a pihenés, az elvonulás szándéka vezette Murauba. Az itthon már nevet szerzett sztárszakács számára egy külföldi szakmai kihívás kecsegtető lehetőség lehet arra, hogy elmeneküljön a felhajtás elől, amely azóta veszi körül, hogy szakított a feleségével, Tóth Gabival.

– Itthon folyamatosan mindenki arról faggatja, mi a helyzet, hogy érzi magát... Szeretné már lezárni a témát, nem akar Gabiról és a félresiklott házasságáról beszélni. Igaz, ezt Murauban sem mindig könnyű elkerülni, mert a síszezonban rengeteg magyar látogat a környékre, de ha séfként dolgozna az osztrák szállodában, az új motivációt jelentene számára, továbbá elterelné a gondolatait az itthoni gondokról – árulta el informátorunk, aki hozzátette: a TV2 táncos műsora nem befolyásolná Krausz döntését, Murauban ugyanis a show vége után, december közepén indul be igazán az élet.

Vajon csak pihenni járt-e Krausz Gábor a Kreischbergen található két, négycsillagos szállodában, vagy munkalehetőség is vonzotta.

– Egyelőre csak pihenni láttuk vendégül – jelentette ki kérdésünkre a közös tulajdonban lévő hotelek ügyvezetője, Pázmándy Szilvia, hozzátéve: azt nem tudja, hogy a szállodák helyi vezetője és Krausz Gábor között volt-e megbeszélés egy esetleges együttműködésről.

A helyszín mindenesetre ideális lenne a családapa számára, mivel a csöndes kisváros tökéletes az elvonulásra, ugyanakkor elég közel esik Budapesthez, így Gábor bármikor hazautazhat, hogy találkozzon a kislányával, Hannarózával. Számára ugyanis ez a lelki nyugalmánál és a szakmai karrierjénél is fontosabb.

Hasonló bejegyzések