Kovács Gyopár leénekelte a csillagokat
2023-10-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kovács Gyopár kisujjból rázza ki a mély és magas hangokat egyaránt. A színésznő megcsillogtatta énektudását, és mindenki hátast dob, ha meghallja.

Amióta a rajongók úgy vélik, Marics Peti és Kovács Gyopár egy párt alkotnak, igencsak kemény támadások érték a fiatal színésznőt. Leginkább a közösségi oldalait rohamozták meg a ValMar szívtiprójának rajongói: a posztok alatti hozzászólásokban, vagy akár privát üzenetekben fejezték ki nemtetszésüket Gyopár iránt. Nem ez az első eset, hiszen Tóth Andit sem kímélték a kommentelők, Gyopár viszont kijelentette, hogy nem kér a sarazásból, így egy időre el is tűnt az Instagram-oldala, hogy ne tudjanak többet írni neki.

Gyopár egy ideje újra erőt vett magán és visszatért a közösségi médiába. A színházi előadásai mellett olykor-olykor azt is megosztja, mivel telik egy átlagos napja, vagy éppen egy feldolgozást hallhatnak tőle a követői. Ezúttal az utóbbi történt, a színésznőnek ugyanis csodálatos énekhangja van, melyet meg is csillogtatott az egy napig megnézhető Instagram-sztorijában. Gyopárt olyan tehetséggel áldotta meg a sors, amivel nem sokan büszkélkedhetnek el, hidegrázósan gyönyörűen énekel.